Листування Адама Бека і Сатоші Накамото: Розкриття Криптографічних Відносин

Листування Адама Бека і Сатоші Накамото: Розкриття Криптографічних Відносин

Adam Back і Bitcoin Creator Satoshi Nakamoto: Повний їх листування

Повне листування між винахідником Hashcash Адамом Беком та творцем Bitcoin Сатоші Накамото тепер на власний ризик доступне для широкої громадськості після включення його в офіційні судові записи в Об`єднаному Королівстві на цьому тижні.

Детально у п`яти нижче поданих електронних листах є повне обговорення між Накамото та Беком, який був згаданий у проривній біткойн білій книзі. В листах можна побачити, як обидва криптографічні `важких вагом` вперше обговорюють свою роботу.

Хоча Бек раніше обговорював електронні листи, підмовляючи розмову, і зокрема те, як спочатку пропустив прочитати біткойн білу книгу, ці листи становлять перший раз, коли став доступний повний текст.

Адам Бек, видатна постать у світі криптовалюти і генеральний директор Blockstream, давно вважався за зв`язок у створенні біткойна, хоча ці листи ймовірно ослаблють такі підозри.

Як зазначено, листування між ними було ввічливим і професійним, причому Бек направляв Сатоші декілька відповідних статей, а Сатоші старався зробити ясним унікальні внески, яких він додав до попередньої роботи Бека.

Винахід в 1990-х роках Беком, Hashcash, був методом уповільнення спаму пошти, який підштовхував процесор комп`ютера довести, що він провів обчислення перед доставкою даних. Ця система є основою для системи видобутку біткойн, в якій розподілені мережі комп`ютерів змагаються у вирішенні криптографічних головоломок та, як винагороду, випускають нові біткоїни в економіку.

В інших місцях тепер ясно, що Сатоші намагався підтримати зв`язок із Беком, надсилаючи йому електронний лист в січні 2009 року про випуск біткойн-програми.

З моменту їх публікації цього тижня, виход цих електронних листів вновь спровокував інтерес до справжньої особистості Сатоші Накамото, оскільки він співпадає з іншими новими листами, представленими ранніми співробітниками Сатоші.

Хоча вони є цікавим артефактом історії, ці електронні листи мало що роблять, щоб розкрити суттєві таємниці Bitcoin.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть