Новий інкубатор AEVOLVE Labs від Aelf: шлях до успіху у галузі блокчейну

Новий інкубатор AEVOLVE Labs від Aelf: шлях до успіху у галузі блокчейну

Aelf запускає AEVOLVE Labs для Інновацій у Галузі Блокчейну

Aelf є провідною платформою для блокчейну на рівні 1. Вона запустила AEVOLVE Labs - інкубатор для перспективних блокчейн-бізнесів, щоб сприяти новим ідеям та проектам. AEVOLVE Labs унікальний тим, що приймає проекти з багатьох екосистем та галузей блокчейну. AEVOLVE Labs пропонує індивідуальну підтримку, можливості мережування та фінансову допомогу. Таким чином, він прискорить розвиток блокчейн-рішень та просуне галузь вперед. Запуск відбувся наступного дня після того, як Aelf оголосив про підвищення своєї екосистеми з прийняттям двох додаткових місць BP.

AEVOLVE Labs, наш новий інкубатор. AEVOLVE Labs є агностичним за ланцюгом та вертикаллю, надаючи підтримку різноманітним проектам у просторі блокчейну через індивідуальне наставництво, мережування та можливості фінансування. https://t.co/nhIZY8jv0T #CryptoNews #Web3 #incubator — ælf (@aelfblockchain) 23 лютого 2024 р.

AEVOLVE Labs надає пріоритет індивідуальній підтримці проектів у галузі блокчейну

AEVOLVE Labs хоче зробити технологію блокчейну ефективною та взаємодійною. Інкубатор забезпечує успіх проектів з усіх екосистем блокчейну, не обмежуючись ланцюгом або вертикаллю. Цей метод сприяє різноманітності в галузі блокчейну та полегшує співпрацю та обмін знаннями між проектами та експертами.

Однією з основних цілей AEVOLVE Labs є підтримка кожного проекту індивідуально. Як тільки проект обирається, його тщательно оцінюють з точки зору відповідності ринку та впливу. AEVOLVE Labs надає індивідуальне наставництво та поради для поліпшення стратегії взаємозв`язку продукту та ринку та планування операцій. Таким чином, це допомагає їм досягти успіху.

Крім того, AEVOLVE Labs надає проектам доступ до великої мережі блокчейн-професіоналів, інвесторів та думок-лидерів. Інкубатор допомагає проектам навчатися, знаходити партнерів та долучати більше членів екосистеми, спілкуючись та співпрацюючи.

AEVOLVE Labs надає фінансову підтримку. Фонд Екосистеми на суму $50 мільйонів у aelf Ventures, грант для ігор aelevate та зовнішні інвестори можуть фінансувати деякі проекти. Проекти отримують допомогу у зборі коштів, передбаченні прибутку та розумінні токеноміки для побудови довгострокової бізнес-моделі. Керівник Інвестицій Оптимістичний щодо Потенціалу AEVOLVE Labs для Успіху у Галузі Блокчейну

Хейзел Чан, Керівник Інвестицій у aelf, вважала, що AEVOLVE Labs може інновувати та допомагати проектам у галузі блокчейну досягати успіху. Чан підкреслила, що проектам потрібна стратегічна підтримка та співпраця для подолання викликів та реалізації їх повного потенціалу в екосистемі блокчейну.

AEVOLVE Labs приймає проекти з багатьох галузей та оцінює їх на основі їхньої потенційної вартості. Проекти, обрані для інкубації, приєднуються до портфеля aelf на 6-12 місяців. Крім того, вони отримують постійну підтримку, допомогу та інструменти для прискорення їх розвитку.

У кінцевому підсумку, AEVOLVE Labs просуває зусилля у галузі Інновацій у галузі блокчейну. Персональна підтримка, можливості мережування та фінансування допомагають проектам подолати перешкоди та досягти їх візії про більш ефективне та взаємодійне майбутнє блокчейну в інкубаторі. AEVOLVE Labs буде лідером у галузі блокчейну у створенні інноваційних рішень, які перетворять бізнес на багато років.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть