Нова гра Sponge V2: майбутність у криптогральних іграх

Нова гра Sponge V2: майбутність у криптогральних іграх

Top Meme Coin Sponge Staking and Bridging Hits $10m, Ethereum and Polygon SPONGE V2 Rewards at 190% and 968%

Четвер, 22 лютого 2024 року - Топ мем-койн Sponge тепер має понад $10,18 млн заложених та переложених після анонсу запуску версії монети V2 Polygon на початку цього місяця.

Стратегічний перехід топ мем-койна Sponge на Polygon відбувається вчасно для оновлення Ethereum Dencun, одними з результатів якого стануть зменшення комісій та швидше час транзакції для мереж Layer 2 Ethereum, таких як Polygon.

Polygon ідеально підходить для нововведених ігрових платформ, таких як Sponge, через свою низьку комісію та суперіорну швидкість транзакцій у порівнянні з Ethereum.

Оскільки топ мем-койн Sponge готується завоювати криптогральні ігри, токен ERC20 V1 тепер було припинено. Проведений міграційний процес призвів до того, що 8,55 мільярди токенів $SPONGE V2 було заложено, становляючи майже 20% обігового запасу. Заложники отримують токенові винагороди на рівні 189% щорічно на Ethereum та 909% щорічно на Polygon.

Учасникам ринку залишилося дуже мало часу, щоб скористатися останньою можливістю купити $SPONGE V2, перш ніж розпочнуться лістинги на централізованих біржах. Це те, що трапляється, коли ви пропускаєте #SpongeV2 🤷‍♂️🧽$SPONGE #PEPE #DOGE #SHIBA #100x #Bullish #Crypto #MemeCoin pic.twitter.com/EJwBFTM5FJ

-- $SPONGE (@spongeoneth) 22 лютого 2024 р. Ціна $SPONGE V2 вище на 4,917% від вартості запуску V1 токену - ще більше можливого зростання

Така була успішність переходу на Polygon, що ціна $SPONGE V2 досягла $0,001254, що становить зростання на 4,917% від вартості запуску V1 в $0,000025.

$SPONGE V2 вже перевищив історичний максимум $SPONGE V1 в $0,0012 і в даний момент знаходиться на ринковій капіталізації в обігу (розведеній) на суму $49,5 млн. В нерозведеному вигляді, виміряному за загальним обсягом токенів, оцінка $SPONGE V2 становить $183,9 млн. Ліквідність у парі SPONGE/WMATIC становить $558,670.

Перехід до Sponge V2 відбувся в понеділок, 5 лютого, і як показує діаграма нижче, ціна стала постійно зростати для власників токенів.

$SPONGEV2 зараз перебуває в каналі консолідації, який загрожує сформувати візерунок бика перед наступним вибухом.

Команда Sponge зробила всі правильні рухи, щоб здобути успіх як провідний Шар 3 у світі криптогральних ігор

Хоча гіперонаколування залишається сектором криптогрального сектора, багато з його обіцянок було обмежено поганим користувацьким досвідом та повільною швидкістю транзакцій, що змусило певні дії вийти за межі ланцюжка, тим самим відмежувавши корисність блокчейн-архітектури.

Полігон може масштабуватися до 7,000 тпс, тоді як Ethereum наразі марнає на 1 до 25 тпс. З можливістю Полігона теоретично досягти 65,000 тпс - і після оновлення Dencun це може бути ще вище - Sponge зробив правильний крок, щоб забезпечити своє майбутнє в ігровому просторі.

Подивившись вперед з метою подолання поточних проблем користування, Sponge зробив вельми розумний вибір залишитися вірним покращенням безпеки та дорожньо-картографічним покращенням першого шару Ethereum, але з додатковими перевагами масштабування другого шару Полігона, оскільки Sponge прагне встановити себе як Шар 3 для криптогральних ігор.

Точні деталі того, як виглядає ця нова архітектура, поки що не були розголошені, але це, безумовно, призвело до зростаючого захоплення на ринку Sponge, оскільки починається сезон альткоїнов. В даний момент, на другому етапі свого дорожнього карта Sponge гра є запланована для запуску на третьому етапі. Коли у вас немає ніяких $sponge pic.twitter.com/hp4uz4KHZ6

-- moonpie666 (@mushmoonz) 13 травня 2023 р. Sponge V2 - це куди нові гроші у криптогральних іграх

Досвідчені гравці в сфері криптогральних ігор, такі як Axie Infinity та Decentraland, виявились відносно неефективними серед альткоїнов, частково через їх історичне бремя, через що вони були відносно повільними у поновленні своїх дорожніх карт для відповіді на технологічні зміни.

Топ мем-койн Sponge, навпаки, показав себе як легкий та гнучкий гравець, здатний демонструвати необхідну гнучкість для використання можливостей шляхом різких стратегічних поворотів, які були помічені в переході на Polygon.

Тим часом, хоча ігра Play-to-Earn топ мем-койна Sponge ще не була випущена, є підказки від команди, що гра вже пройшла стадію скопінгу, і розробка вже ведеться.

У новій токеноміці $SPONGE V2 розробці гри було виділено 4,47% від загального обсягу токенів у розмірі 150 000 000 000. На стейкінг нагороди виділено 43,09% - розподіляються протягом чотирьох років - маркетинг 7,5%, нагороди P2E 8%, перекладені $SPONGE 26,93% та 10% для ліквідності на централізованих біржах.

Проект підготувався до атаки геймінг-світу з майбутнім запуском своєї першої гри P2E. Імовірно, найкращий час купувати Sponge V2.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть