Великі інвестори вірять у ріст Bitcoin: звіт Bitfinex

Великі інвестори вірять у ріст Bitcoin: звіт Bitfinex

Великі інвестори вірять у подальший ріст ціни Bitcoin: Bitfinex

Співвідношення коротких ставок у контрактах на Bitcoin (BTC) цього року нижче, ніж у попередні роки, як вказує звіт `Bitfinex Alpha 92`. За даними аналітиків Bitfinex, це може бути пов`язано з тим, що `кити` вірять у більш значний ралі для BTC та переходять до прямих інвестицій в Bitcoin, обходячи похідні ринки.

Коротке затиснення відбувається, коли ціна активу різко зростає і змушує коротких інвесторів купувати більше та уникати значних втрат. Звіт вказує на те, що цей зсув у поведінці віддає перевагу прямим інвестиціям в BTC, а не спекулятивним коротким продажам.

Bitcoin досяг нового піку за рік, дотикаючи $ 52,700 20 лютого, позначивши зростання на 25% з початку року та на 207% від мінімуму листопада 2022 року. Цей останній ривок ставлять Bitcoin майже на 29% нижче його найвищої цінни, на тлі зростаючого попиту та обмеженого постачання.

Виступ цифрової валюти відбувається на фоні зростаючої інфляції, як вказують останні звіти Індексу споживчих цін (CPI) та Індексу цін на виробництво (PPI) та продовжених інвестицій в біткоїнові фонди біржевих товарів (ETF). Аналітики відзначають, що стійкість ринку може бути частково приписана цим факторам, чим викликає сумніви стосовно раніше зроблених прогнозів ринку.

Додатковий аналіз розподілу постачання Bitcoin вказує на бичиний настрій серед тримачів. В даний час тільки 11% від загального постачання Bitcoin утримується з втратою, лише 6% довгострокових тримачів в боргу. Такі розподілові шаблони історичним чином сигналізують про початок фази бичиного ринку.

Широке економічне середовище, характеризоване постійною інфляцією та зменшенням споживчих витрат, призвело до коригованих прогнозів для потенційних знижень процентних ставок, які зараз перенесено на кінець весни або раннього літа.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть