Економічний аналіз взаємозвязку цін на XRP та XLM: причини та пояснення

Економічний аналіз взаємозвязку цін на XRP та XLM: причини та пояснення

Економічний аналіз взаємозв`язку цін на XRP та XLM

Девід Шварц, головний технолог (CTO) в Ripple, недавно спробував пояснити причини цікавого взаємозв`язку між цінами на XRP та XLM.

Пояснення Шварца прийшло на фоні широкої дискусії щодо впливу продажів Ripple на динаміку цін XRP.

Нагадаємо, що спільнота XRP нещодавно розпочала ці обговорення, оскільки минулі внутрішні розмови про програмні продажі XRP від Ripple стали актуальні. Ripple закликає спалити щомісячні релізи ескроу

Шварц приділив час, щоб спростувати ці твердження, підкреслюючи, що фірма вже припинила програмні продажі у 2020 році.

Однак з`явилися обурення відносно щомісячних релізів ескроу від Ripple, з деякими голосами, які підкреслюють, що компанія повинна спалювати розблоковані токени, що не використовуються щомісяця.

Шварц підкреслив, що спалювання цих токенів не матиме суттєвого впливу на ціну XRP. Він згадав історію Stellar, коли Stellar Development Foundation унищожила половину постачання XLM, що становить 50 мільярдів токенів, у листопаді 2019 року. Якщо ви думаєте, що це матиме позитивний вплив на ціну, я не думаю, що є причина в цьому вірити. Спалювання Stellar не мало жодного реального впливу, і ціна XRP слідувала за XLM через їх спалювання. То яка б користь від цього була?

Згідно з Девідом Шварцем, після цього масштабного спалювання ціна XLM не зафіксувала жодного значного зростання. Замість цього, XLM продовжував рухатися разом із ціною XRP, патерн, який почався в минулому і тривав попри спалювання XLM. Токен падав з XRP та також зростав з XRP.

Можливі пояснення взаємозв`язку цін XRP та XLM

Ця публікація від Шварца спровокувала ще один раунд запитань, оскільки члени спільноти намагались з`ясувати причину дивного взаємозв`язку між рухами цін на XLM та XRP.

Головний технолог Ripple підкреслив, що він не має жодної доказової бази для логічного пояснення цього взаємозв`язку цін. Однак він представив кілька можливих причин.

Згідно з ним, одним з можливих пояснень є те, що фактори, що визначають ціну XRP, можуть бути зовнішніми факторами, які впливають як на XRP, так і на XLM. Шварц запропонував цю теорію, що ціна XRP обумовлена зовнішніми чинниками, у попередньому опублікуванні.

Він подальше розглянув два можливих пояснення взаємозв`язку цін, але підкреслив, що вони можуть бути насправді неправильними. Одним з них є те, що ринок сприймає XRP та XLM як порівнянні. Однак, оскільки XRP є більшим за XLM, рухи його ціни схильні тягнути ціну XLM через цю сприйнятість порівнюваності.

Шварц сказав, що другим можливим поясненням є те, що є хтось або група осіб, які або маніпулюють ціною XRP, або ціною XLM, щоб забезпечити рух обох активів поруч, намагаючись підтримати конспірацію.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть