Кит набирає 323B Shiba Inu: огляд ринку

Кит набирає 323B Shiba Inu: огляд ринку

Кит накопичує 323B+ Shiba Inu, оскільки SHIB починає відновлення до $0,00001

Нова адреса кита тільки що накопичила понад 323 мільярди Shiba Inu (SHIB) на суму $3 мільйони, оскільки криптовалюта рухається до відновлення психологічної ціни $0,00001.

Кит набирає 323B Shiba Inu

Shiba Inu скористався останнім рухом ринку, щоб повернутися до зони $0,00001 15 лютого вперше за місяць. Однак момент зупинився після перевірки зборів на $0,00001, зіткнувшись з корекцією, яка призвела до падіння до низького рівня $0,00000930 вчора серед широкого регресу ринку.

Проте, під час цього падіння, деякі інвестори вирішили збільшити свої позиції у важкий період кампанії купування на спад. Один із таких випадків включав покупку понад 323 мільярдів токенів Shiba Inu, на яку звернув увагу ресурс аналітики на ланцюжку блоків Arkham Intelligence.

Цікаво, що адреса, яка стоїть за цим рухом, є новою, і покупка SHIB була визначена як її перша транзакція. Дані від Etherscan підтверджують, що гаманець придбав точно 323,478,691,679 (323,48 мільярда) токенів Shiba Inu вчора о 18:14 (UTC).

Активи були оцінені ​​на $3,053 мільйони на час покупки, причому SHIB перебував на рівні $0,00000944 в середньому дотримуючись спадущих тенденцій протягом години. Після транзакції SHIB ще більше знизився до низького рівня $0,00000930 перед початком шляху до відновлення.

Shiba Inu зараз відновив деякі з втрат останніх двох днів і знаходиться на рівні $0,00000962 в даний момент, долучаючись до останнього пушу загально ринку. На фоні цього стрибка ціни, 323,48 мільярдних токенів тепер варті $3,11 мільйонів, позначаючи зростання на $58,000 в портфелі кита.

The Coinbase Connection

Цікаво, що нова адреса кита містить тільки Shiba Inu, утримуючи недавно куплені активи. Arkham Intelligence вказує, що адреса гаманця, яка відправила кошти, може бути пов`язана з Coinbase, найбільшою біржею в США.

Дані від Arkham Intelligence вказують, що відправлююча адреса є адресою Coinbase Prime Custody. Зокрема, адреса вперше отримала токени Shiba Inu від іншого гаманця Coinbase Prime минулого місяця, але утримувала їх до цього часу.

Через афіліацію відправника з Coinbase, деякі учасники ринку припускають, що отримувачем кошелька може бути ще один кошелек Coinbase, вказуючи на те, що транзакція може включати внутрішні переміщення коштів від Coinbase Custody.

Проте на момент публікації немає достатньої інформації, щоб точно встановити особу за отримувальним кошельком і причину транзакції. Раніше The Crypto Basic вже звертав увагу на подібні рухи цін в минулому, один із яких включав вражаюче 4,2 трлн SHIB в минулому грудні.

Більшість цих переміщень відбулися, коли ціна Shiba Inu намагалася повернутися або утримати територію $0,00001. Останню кампанію відновлення SHIB можн наразі побачити в її рості на 1,15% протягом останніх 24 годин, вона працює над відновленням $0,00001.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть