Шлях до $50: капіталізація XRP - ключ

Шлях до $50: капіталізація XRP - ключ

Розкриття шляху: ось як XRP може піднятися до $50

Дані вказують, що XRP потрібно буде мати капіталізацію до $2,7 трильйона, щоб його ціна зростала до зони $50.

XRP не виступив так добре, як очікували більшість учасників ринку після рішення липня 2023 року, яке надало йому повну правову ясність як нефінансовій цінності. Токен підскочив на хвилі рішення, але врешті-решт коригував досягнуті прибутки.

Під час передбиржової тенденції Q4 2023 року XRP не вдалося повністю скористатися ринковим відкликанням, забезпечивши собі скромний приріст у 19% з жовтня по грудень 2023 року, тоді як Bitcoin (BTC) зріс на 57%. Крім того, Ethereum (ETH) зафіксував зростання на 36%.

Незважаючи на неефективність XRP, окремі ринкові аналітики продовжили прогнозувати великі цінові цілі, такі як $50. У минулий грудень аналітик EGRAG прогнозував, що XRP може досягти $10 або $50 в залежності від свого траєкторії. У листопаді криптоосвітянин Jason твердив, що досягнення значення $50 для XRP - не фантазія, а факт.

Хоча більшість членів спільноти відкидають прогноз в $50 як мрію, інші ще переконані, що XRP має потенціал досягти такої цілі. Медіа-особистість Zach Rector стверджував у вересні минулого року, що XRP може досягнути амбітних цілей, таких як $50, тільки якщо відбудеться скидання валюти.

XRP Потребуватиме Капіталізацію Ринку $2,7 Трлн, Щоб Досягнути $50

Проте, в останній розкритті CryptoBanker, псевдонімний крипто-ютубер і член спільноти Stronghold Token (SHX), поділився відомостями про те, якою буде капіталізація ринку XRP, якщо токен досягне цільової ціни $50 або вартості $500. Правда, але якщо зробити математичний розрахунок, ROI очевидний:

  • ✅ Для того, щоб $XRP зросло в 100 разів, вам потрібно капіталізацію ринку в $2,7 трлн
  • ✅ Для $SHX для зростання в 100 разів потрібно капіталізацію ринку $2 млрд
  • ✅ Для того, щоб $XRP зросло в 1 000 разів, вам потрібно капіталізацію ринку в $27 трлн
  • ✅ Для $SHX для зростання в 1 000 разів потрібно капіталізацію ринку $20 млрд

Враховуючи те, що @Ripple Стратегічні…

CryptoBanker підкреслив, що коментарі спрямовані на оцінку ціни SHX, якщо актив може захопити хоча б 1% капіталізації ринку XRP. Він зазначає сильний зв`язок між XRP Ledger та проект Stronghold як фактор, що може підтримати це зусилля.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть