6 альткоїнів, які можуть користуватися оновленням Ethereum у березні

6 альткоїнів, які можуть користуватися оновленням Ethereum у березні

Ветеранський аналітик розкриває 6 альткоїнів, які можуть бути позначені головним оновленням Ethereum у березні Оновлення Dencun

Ethereum, другий за величиною криптовалют на ринку, готується пройти головне оновлення хардфорка, відоме як `Dencun`, 13 березня. Це оновлення очікується, що матиме значний вплив на екосистему Ethereum та кілька альткоїнів.

Оновлення Dencun є частиною `The Surge`, серії оновлень в дорожній карті Ethereum, спрямованих на покращення масштабованості, безпеки та зручності мережі. Оновлення вносить різні пропозиції по покращенню Ethereum (EIP), включаючи:

  • EIP-4844: Підвищить масштабованість і введе Proto-Danksharding, новий тип транзакцій, відомих як `транзакції з переносом кульок`. Це EIP очікується, що знизить вартість транзакцій для користувачів Layer 2 (L2) та збільшить місткість транзакцій у Ethereum.
  • EIP-1153: Зменшить вартість зберігання даних on-chain.
  • EIP-4788: Покращить безпеку та функціональність.
  • EIP-5656: Покращить продуктивність Ethereum Virtual Machine (EVM).
  • EIP-6780: Покращить мережеву безпеку.

Очікується, що оновлення Dencun значно знизить комісії на Ethereum Layer-2s, що принесе найбільше зниження комісій за газом на Layer-2, що колись було помічено. Це буде користуватися всією екосистемою ETH/L2 та зробить ці ланцюжки набагато більш комерційно прийнятними як для виробників та користувачів децентралізованих додатків (dApp).

Криптовалютний аналітик Майлс Дойчер ідентифікував кілька альткоїнів, які можуть значно скористатися оновленням Dencun:

  1. MATIC: Готується до перебрендування під назвою POL, MATIC відстає від інших L2, але зробив значні інвестиції у впровадження zk технології.
  2. Arbitrum: З гарними показниками і репутацією як вибрана ланка для запуску нових додатків, Arbitrum очолює інші L2 за загальним значенням заблокованого капіталу (TVL) та обсягом транзакцій.
  3. Optimism: Другий за розміром L2 за TVL, Optimism продемонстрував силу у сфері транзакцій і недавно оголосив про свій четвертий ейрдро.
  4. COTI Network: COTI недавно оголосив про випуск V2, конфіденційний ETH L2, який вводить `Зганяні схеми`, важливим способом захисту конфіденційності.
  5. Mantle: Одна з найшвидше розвиваючихся L2, Mantle має більше 1,5 мільярда доларів ETH, закладених як mETH (Mantle Staked ETH), що робить mETH третім за розміром рідним стейкінговим похідним (LSD) після Lido та RocketPool.
  6. Metis: Metis гарно поставлений для росту з сильними підтримкою, включаючи 400 мільйонів доларів Metis Ecosystem Fund та запуск альфа-мережі децентралізованого послідовника у березні.

*Це не інвестиційні поради.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть