Coinbase та Корейський преміум: як впливають на ціну Bitcoin

Coinbase та Корейський преміум: як впливають на ціну Bitcoin

Що на рахунку `Coinbase та Корейський преміум` в Bitcoin? Аналітики CryptoQuant прокоментували і пояснили його вплив на ціну BTC!

Під час того, як ціна Bitcoin піднялася вище $53,000 вчора, вона потім пройшла корекцію.

У той час як BTC продовжує свої волатильні рухи в останні дні, позитивний звіт про Bitcoin прийшов від аналітика CryptoQuant.

Аналітик CryptoQuant, який досліджував BTC Coinbase Premium Index та Korean Premium Index, зазначив, що Coinbase Premium Index є позитивним, а Korean Premium Index становить 3,53%.

На цьому етапі аналітик заявив, що Coinbase Premium Index є позитивним для Bitcoin і це показує, що настрій ринку серед інвесторів з США все ще хороший, і сказав, що немає перегріву на Korean Premium Index.

Аналітик заявив, що рівень Korean Premium Index показує, що BTC готовий до горизонтального або вверхового руху та зробив наступні заяви: `Coinbase Premium Index є позитивним, що свідчить про те, що настрій ринку серед інвесторів з США залишається хорошим.

Korean Premium Index, який зазвичай визначає короткостроковий перегрів, зараз також становить 3,53%, в порівнянні з 1,5% на минулому тижні, але не на рівні перегріву.

Отже, позитивний Coinbase Premium Index свідчить про те, що настрій інвесторів з США хороший, і відсутність перегріву на Korean Premium Index показує, що BTC готовий до горизонтального руху або подальшого росту.

На цьому етапі альткойни, ймовірно, будуть продовжувати зростання до тих пір, поки Korea Premium Index не перегріється більше, ніж на 5%. ` BTC Coinbase Premium Index Позитивний, Korea Premium Index 3.53%

“Відсутність перегріву в Korea Premium Index свідчить про те, що $BTC готовий до горизонтального руху або подальшого росту” - Від @MAC_D46035

Посилання 👇https://t.co/J2pbqjyEa5 https://t.co/J2pbqjyEa5

* Це не інвестиційні поради.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть