Недоліки генерації токенів STRK від Starknet

Недоліки генерації токенів STRK від Starknet

Кіптовалютний токен STRK від Starknet втратив половину своєї вартості після початку торгів у вівторок, оскільки команда продовжує зазнавати критики навколо події з генерацією токенів у 2022 році.

Дані показують, що STRK впав на 55% за останні 24 години, з загальним обсягом торгів понад $1,2 мільярдів. Лише $3 мільйони вартість фьючерсів STRK були ліквідовані, що свідчить про те, що більшість продажного тиску було спричинене ринком.

Близько 728 мільйонів STRK були розподілені близько за 1,3 мільйонами адрес за попередньо встановленими критеріями, такими як участь у блокчейні та його спільноті. Продажний тиск свідчить про те, що отримувачі, ймовірно, продавали токени якнайшвидше.

Понад 100 000 гаманців вже заявили про понад 220 мільйонів STRK на вівторок, заявив X команди.

Starknet є платформою розширення Ethereum rollup, що дозволяє застосункам масштабуватися, використовуючи технологію доказів з нульовим розголошенням, щоб довести достовірність набору даних без розголошення самого набору даних.

Велика частина, 50,1% від загальної кількості STRK, була виділена Фонду Starknet для спільнотних роздач, грантів та пожертв. 24,68% від загальної кількості STRK буде розподілено серед ранніх учасників та інвесторів, під час коли 32% були призначені для працівників, консультантів та партнерів розробника StarkWare (його розробника).

Токени будуть розблоковані щомісяця протягом 31 місяця, починаючи з квітня, що може призвести до можливого продажного тиску.

Однак графік розблокування для команди та інвесторів викликав критику серед деяких у криптосередовищі.

На минулому тижні спостерігачі ринку, здавалося, виявили, що фактична подія з генерації токенів Starknet відбулася в листопаді 2022 року, спочатку з однорічним терміном блокування, який пізніше був перенесений на квітень 2024 року.

Розробники Starknet кажуть, що подія з генерації згадувалася та документувалася в їх технічних документах, але це було те, що ринок, здавалося, пропустив. Однак деякі критики вважають це відвертанням фактів - те, що може приносити більшу користь внутрішнім особам, ніж спільноті, кажуть спостерігачі.

Ідеально, такий термін блокування починається після того, як токени надходять на біржі або виділяються ближче до дати торгівлі. У випадку STRK, видавництво було зроблене майже за два роки до публічного оголошення токенів на незвичайному кроці.

Це означає, що основні учасники та інвестори побачать, що 13,1% від загальної кількості буде розблоковано в квітні 2023 року і ще більше кожен місяць після цього. Перша розблоковка може бути вартістю понад $2,6 мільярдів за поточними цінами, даними з Token Unlocks показує.

До цього часу Starknet слідував своєму рішенню і не змінював дату блокування до середи.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть