Незважаючи на судові перешкоди, голова Ripple розглядає можливість XRP Spot ETF

Незважаючи на судові перешкоди, голова Ripple розглядає можливість XRP Spot ETF

Голова Ripple Брэд Гарлингхаус обговорює можливість створення XRP Spot ETF

У недавньому інтерв`ю для телеканалу Bloomberg, голова компанії Ripple Брэд Гарлингхаус підкреслив необхідність ясних регуляторних правил у криптовалютному просторі.

Під час триваючої правової битки з Комісією з цінних паперів і бірж (SEC) Гарлингхаус зазначив, що важлива регуляторна чіткість та висловив обурення щодо підходу SEC до правопорушень.

Обговорюючи хід суперечки Ripple з SEC в інтерв`ю, Гарлингхаус зауважив, що SEC в основному зосереджується на судових позовах, а не на наданні комплексних регуляторних каркасів. Незважаючи на юридичні перепони, Ripple переміг у судовому позові проти SEC, і суд вирішив, що XRP, цифровий актив, навколо якого відбувалась суперечка, не є цінним папером.

Висловлюючи невизначеність навколо Ripple та інших криптокомпаній, які перебувають у правових суперечках з SEC, Гарлингхаус висловив сподівання на вирішення, але визнав можливість подальших судових дій. Він підкреслив важливість чіткості з боку регуляторів для забезпечення сприятливого середовища для інновацій та інвестицій у криптогалузі.

Гарлингхаус також заговорив про можливість криптовалютних ETF, включаючи потенціал створення XRP ETF у майбутньому. Хоча Гарлингхаус вітав ідею диверсифікації можливостей інвестування на крипторинку, він сказав, що для розвитку таких фінансових продуктів потрібна регуляторна чіткість:

«Ми безумовно вітаємо це. І я вважаю, що нестримно будуть існувати кілька ETF для різних токенів. Я вважаю, що ви, можливо, навіть побачите ETF у кошиках; «Я вважаю, що це ще більше диверсифікує той ризик, оскільки вокруг ETF існує багато емоцій».

Гарлингхаус також обговорив останнє придбання Ripple компанією Standard Custody, висловлюючи зобов`язання компанії забезпечувати сумісні рішення для зберігання цифрових активів. Він підкреслив важливість дотримання регуляторних вимог у залученні інституційних інвесторів та фінансових установ.

Щодо недавніх пропозицій від політиків, таких як Елізабет Уоррен, щодо насичення жорсткіших правил у сфері криптовалют, Гарлингхаус відкинув ідею, що у галузі відсутні засоби виконання вимог. Він сказав, що існують непорозуміння щодо регуляторного середовища криптовалют, підкреслюючи, що більшість учасників криптогалузі дотримуються вимог під назвою «Знай свого клієнта» (KYC) та вимог проти відмивання грошей (AML).

* Це не інвестиційні поради.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть