Майкл Сейлор: Біткойн ETF та конкуренція

Майкл Сейлор: Біткойн ETF та конкуренція

Майкл Сейлор, у якого є $10 мільярдів вартості біткойну, заявив: `Попит на BTC в 10 разів перевищує пропозицію`, розповідає, чи він буде продавати

Голова MicroStrategy Майкл Сейлор обговорив вплив біткойн ETF на ринок криптовалют у недавньому інтерв`ю з Bloomberg TV.

Сейлор пояснив, що MicroStrategy наразі володіє трохи менше ніж 200 000 біткойнами. Він також зауважив, що нові біткойн ETF колективно утримують понад 700 000 біткойнів. Значну частину з них тримає Grayscale Trust, але близько 200 000 біткойнів утримуються дев`ятьма новими ETF на ринку.

Запитаний, чи нова конкуренція ускладнить пошук нових біткойнів для MicroStrategy, Сейлор відповів позитивно. Описуючи ситуацію як `корисний цикл`, Сейлор пояснив, що spot ETF відкрили двері для інституційного капіталу для потоку в екосистему біткойну.

Попит на spot ETF, особливо нові, значно перевищує пропозицію від шахтарів кожен день. За словами Сейлора, деякий дні попит на біткойн перевищує пропозицію від 8 до 10 раз. Сейлор вважає, що цей ріст буде корисним для всіх, включаючи MicroStrategy, яка веде маржинальну стратегію для біткойну.

Сейлор також пояснив, що ці ETF сприяють цифровій трансформації капіталу. За словами Сейлора, сотні мільйонів доларів капіталу щодня переходять від традиційної економіки до цифрової економіки.

Співзасновник Gemini Кемерон Вінклвосс підтвердив погляд Сейлора в твіттері на минулому тижні, заявивши, що попит від нових біткойн ETF є принаймні в десять разів більший, ніж кількість нових токенів, надрукованих шахтарями.

Поточні активи Сейлора, які зараз вартість близько $10 мільярдів, приносять близько 70% на папері. Запитаний, чи буде він коли-небудь продавати, Сейлор сказав, що він `завжди купує на вершині.` Сейлор бачить біткойн як стратегію виходу та найміцніший актив.

Сейлор завершив, кажучи, що біткойн став мільярдною активною класом, конкуруючи з золотом, індексом S&P та нерухомістю.

* Це не інвестиційна консультація.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть