Низький інтерес користувачів після ейрдропу: токен STRK готується до запуску

Низький інтерес користувачів після ейрдропу: токен STRK готується до запуску

Starknet Back to Business as Exchanges Prepare for STRK Token Launch

Starknet після свого останнього анонсу ейрдропа спостерігав поштовх активності користувачів на короткий час, лише щоб повернутися до своїх типових рівнів залучення пізніше.

Початково пікова від 226,576 активних адрес у 14 лютого, цей сплеск відображає моментальний інтерес серед користувачів у відповідь на новини про ейрдроп. Тим не менш, на 19 лютого активні адреси вже повернулися до 70,219, узгоджуючись з історичними середніми значеннями мережі протягом попередніх трьох місяців.

Біржі такі як Binance, Okx, Kucoin, HT Global, Bybit official, Bitfinex, Mexc official, Gate.io, Bitmex та Bitget global також підтвердили лістинг токена Starknet (STRK).

Незважаючи на повернення до нормальності після ейрдропу, загальне дослідження виявило поступове зниження залучення користувачів з часом. Історично, Starknet похвалювався понад 100,000 активними користувачами зогоди від серпня до грудня 2023 року, перевищуючи поточні цифри.

Відсутність підтримки спільноти Starknet приходить від випадків виключення під час ейрдропу, особливо через 0,005 ETH мінімальні критерії гаманця, які були введені 15 листопада 2023 року. Члени, такі як `Umaykut` та `Gabrielwillian`, висловили розчарування тим, що вони були непридатні незважаючи на свій значний внесок у мережу.

Доповнює контекст з L2BEAT показує зниження заблокованої загальної вартості Starknet (TVL), що знизилася з 68,640 ETH 14 лютого до 63,580 ETH на момент написання, що еквівалентне приблизно $14.5 мільйона за поточними цінами. Крім того, Starknet посідає 11-те місце серед рішень для масштабування Ethereum з ринковою долею лише 0,69%.

Критика зросла через розподіл значної частини токенів STRK майнерам Ethereum, які деякі сприймають як підтримку багатших та технічно обізнаних осіб. Пояснення головного розробника за Starknet, Співзасновника та Генерального директора StarkWare Елі Бен-Сассона на подкасті Unchained не вийшло на зустріч цим побоюванням.

Щодо короткого періоду локауту для токенів STRK, Бен-Сассон підкреслив його нестандартну природу, але підкреслив його узгодженість з ранніми планами для управління та платіжної функціональності в меті досягнення довгострокового успіху проекту.

Тим не менш, спад активних адрес може свідчити про відмову від пошуку ейрдропів, що потенційно зберігає більш затребувану та автентичну користувацьку базу, узгоджену з візією Starknet.

Додатково, Фонд Starknet оголосив у понеділок про розподіл 40 мільйонів токенів STRK до DeFi протоколів для вирішення цих проблем спільноти.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть