Відродження DeFi на Ethereum завдяки рідинним токенам: може тривати хайп?

Відродження DeFi на Ethereum завдяки рідинним токенам: може тривати хайп?

Liquid Restaking Tokens або `LRTs` оживили DeFi Ethereum. Чи може тривати хайп?

Децентралізована фінансова система (DeFi) на Ethereum отримала друге дихання завдяки зростанню `рідинних токенів для перевірки`, або LRTs.

LRT будуються на базі EigenLayer, протоколу `рестейкінгу`, який дозволяє мережам отримати доступ до системи безпеки Ethereum.

Понад $2 мільярди вилився в рідинні протоколи перерозподілу як Ether.Fi і Puffer, які дозволяють користувачам активно торгувати депозитами в EigenLayer через LRT.

Деякі експерти попереджають, що рестейкінг несе ризики, і те, що стимули `очок`, запропоновані рідинними протоколами перерозподілу, є дуже спекулятивними.

Децентралізована фінансова система на Ethereum знову переживає велике відродження, із старі обіцянки високих видач повертається завдяки новому виду криптовалюти: `рідинному токену для перевірки`, або LRT.

Лише за останній місяць, мільярди доларів вилилися в нові проекти рідинного перерозподілу на основі Ethereum, такі як Ether.Fi і Puffer. Молоді платформи прийняли відчайдушну боротьбу за територію, щоб замінити токен, заставлений ETH від Lido (stETH), як обрані активи для торгівлі децентралізованої фінансової (DeFi).

Цілісний тренд свертається з розробкою нового протоколу під назвою EigenLayer, який востаннє випустив найспершу систему `рестейкінгу` на Ethereum у червні минулого року. Платформа створює рішення для того, щоб дозволити додаткам та мережам блокчейну витягувати систему безпеки Ethereum, і протягом одного 24-годинного періоду цього місяця вже залучила понад $1 мільярд нових депозитів. Тепер загальна сума становить понад $7 мільярдів, що означає, що платформа самотужки накопичила понад 1,5% усіх токенів етеру (ETH), що перебувають в обігу, за даними DefiLlama.

Рестейкінг пропонує спосіб захисту протоколів блокчейну та мереж, використовуючи безпеку, позичену від мережі Ethereum, що обрана депозитами ETH в EigenLayer може бути `рестейк` в ці інші протоколи, що означає, що їм не потрібно будувати власні мережи доказу участі.

Інвестори купили EigenLayer, оскільки він обіцяє вищі проценти на депозити, ніж звичайний на ETH стейкінг. Проте платформа завдяки великому виростові заборгувала багато свого успіху третім сторонам - `рідинним протоколам перерозподілу` таким як Ether.Fi, Puffer та Swell, які претендують спростити процес рестейкінгу від імені користувачів.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть