Фермери Starknet: Падіння активності після Airdrop Hype

Фермери Starknet: Падіння активності після Airdrop Hype

Starknet Activity Falls Sharply Following Ethereum Airdrop Hype

Після оголошення аirdrop в минулому тижні на Starknet було помічено стрімкий ріст активних гаманців, проте ця цифра значно зменшилася в останні дні, оскільки наближався сам drop.

Аirdrop на Starknet лунав на перших сторінках минулого тижня, як за розміром airdrop, так і за розчаруванням, яке відчували деякі члени спільноти, коли були розкриті дрібні деталі. Starknet планує провести airdrop завтра, 20 лютого, і розподілити токени STRK майже 1,3 мільйонам вибраних гаманців.

Новина минулого тижня викликала величезне зростання активних адрес на Starknet, з підрахунком, який зріс з менше ніж 20 000 адрес 9 лютого до недавнього максимуму в 226 576 адрес 14 лютого. Ця дата - день, коли Starknet розкрила повні деталі щодо майбутнього розподілу.

Щоденний загальний підсумок наразі, п`ять днів після оголошення, становить близько 70 000 за даними з експлорера Starkscan. І хоча минулотижневе зростання було значним збільшенням порівняно з середнім показником, Starknet бачив ще більший щоденний пік в минулому - близько 386 000 активних гаманців 28 липня 2023 року.

Торговий оборот також стрімко зросла на минулому тижні, але повернулася до більш нормального рівня. 14 лютого став найкращим днем мережі за останній місяць з обсягом торгів на суму понад 122 мільйони доларів, проте цей показник скоротився вдвічі на вчора, з менше ніж 61 мільйоном доларів 18 лютого - досить типовий день, за даними Starkscan.

Навіть серед останніх коливань активних гаманців, загальна вартість активів, заблокованих на Starknet, залишається відносно незмінною. DefiLlama повідомляє, що в день оголошення протокол мав загальну заблоковану вартість (TVL) у розмірі 55,26 мільйона доларів. Сьогодні ця цифра складає 54,35 мільйона доларів.

Незважаючи на те, що багато членів спільноти виступили проти того, як було розміщено критерії airdrop, здається, що надто багато з них не виконали свої слова насправді і не покинули протокол.

Одним з ключових пунктів суперечок в оголошенні airdrop було розподіл графіка розблокування токенів, який винагороджував ранніх інвесторів і дружку через два місяці після виходу токенів на живе. У криптопроектах в більшості випадків терміни розвитку токенів команд коротші - іноді за літа після запуску. Генеральний директор StarkWare Елі Бен-Сассон відхилив скарги минулого тижня у інтерв`ю з Decrypt.

`Розблокування для команди та ранніх інвесторів ... це один із аспектів, в яких ми можемо бути нестандартними`, - сказав Бен-Сассон. `Але ми будуємо по-різному, і ми бачимо речі трохи по-іншому`.

Airdrop на Starknet був довгоочікуваною подією на Crypto Twitter протягом місяців. Падіння в активних адресах може відображати фермерів airdrop, які ставили на видачу токенів, але врешті-решт перейшли на зеленіші пасовища - тобто, ланцюги, які ще не випустили свої токени.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть