Ціна HBAR стрімко збільшується завдяки зростанню TVL SaucerSwap

Ціна HBAR стрімко збільшується завдяки зростанню TVL SaucerSwap

Ціна Hedera Hashgraph (HBAR) стрімко зростає через стрільбу SaucerSwap TVL

Ціна Hedera Hashgraph (HBAR) різко вискачила в останні дні, оскільки інвестори вітають міцність платформи DEX SaucerSwap. HBAR піднявся востаннє протягом останніх п`яти днів і досяг своєї найвищої точки з травня 2022 року.

Є чотири основні причини, чому Hedera Hashgraph показує гарні результати останнім часом. По-перше, є позитивні знаки того, що його екосистема розвивається, зменшуючи відставання від інших популярних блокчейнів. SaucerSwap, найбільша Децентралізована біржа (DEX) в екосистемі, спостерегла зростання загальної суми заблокованих активів (TVL) до рекордного рівня понад 127 мільйонів доларів.

TVL SaucerSwap зросла більше ніж на 73% за останні 30 днів. Найбільш помітно, TVL також зросла у термінах HBAR. Вона становить 1,41 мільярда HBAR, що вдвічі вище, ніж 551 мільйон, з якого вона почала рік. Це свідчить про те, що мережа набирає частку на ринку.

Дані CoinMarketCap показують, що все більше людей торгує на SaucerSwap. Її обсяг за останні 24 години склав понад 2,5 мільйона доларів і ця цифра зростає. Проте SaucerSwap значно менша, ніж інші платформи DEX, такі як Orca, Jupiter, Uniswap та dYdX.

По-друге, ціна Hedera Hashgraph стрімко зросла через збільшену популярність на соціальних медіа платформах, таких як Twitter та StockTwits. HBAR став однією з найбільш обговорюваних токенів на StockTwits, як показано нижче.

По-третє, ралі Hedera Hashgraph сталось через останні додатки до своєї ради управління. Кілька тижнів тому ми писали, що Hitachi US приєднався до ради. І найбільш недавно Mondelez, виробник печива Oreo, став останнім додатком до ради.

Ці компанії приєднуються до інших компаній, таких як Google, LG, Ubisoft, Zain, Worldpay та Standard Bank у раді. Це означає, що ці фірми вірогідно оберуть Hedera як свій блокчейн у найближчий час.

Нарешті, є ознаки того, що токен HBAR набирає частки на ринку фьючерсів. Дані показують, що відкриті позиції на ринку фьючерсів стрибнули понад 52 мільйони доларів за останні 24 години, що є його найвищою точкою з 18 серпня минулого року. Більшість цього інтересу приходить з Binance, за яким слідують Bybit та OKX. У більшості випадків криптовалюти схильні стрімко зростати, коли зростає відкритий інтерес.

Ф`ючерсні відкриті позиції Hedera Hashgraph

Пост Hedera Hashgraph (HBAR) price rockets as SaucerSwap TVL surges з`явився першим на Invezz

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть