PIXEL: вартість $441 млн, гравці Ronin отримали токени

PIXEL: вартість $441 млн, гравці Ronin отримали токени

PIXEL з`явився на ринку з оцінкою вартості в $441 мільйонів, поки як гравці Ronin отримали токени у розрахунку

Популярна блокчейн гра Pixels випустила свій токен PIXEL у понеділок рано вранці, як планувалося, після кількох кампаній гри з винагородженням за участь та програми винагородження Binance Launchpool. І вже зростає вартість.

Наразі PIXEL має ціну понад $0,58 за данними від CoinGecko, зростаючи на 15,8% протягом дня з моменту його раннього дебюту. На поточній ціні PIXEL має ринкову капіталізацію $441 мільйон на основі обігового обсягу, поміщаючи гральний токен в Топ-200 найцінніших криптовалют.

Зараз обертається близько 771 мільйон PIXEL токенів, з максимальною кількістю 5 мільярдів токенів. Повна відвернута оцінка складе понад $2,8 мільярда.

Binance проводив кампанію по залученню винагород через свою платформу Launchpool, пропонуючи загалом 350 мільйонів PIXEL для клієнтів, які стекали Binance Coin (BNB) або стабільну монету FDUSD у резервних фондах для майбутніх гральних токенів. Як і очікувалося, Binance потім внесла PIXEL токен цього ранку.

У вихідні розробники Pixels також оголосили несподівану 20-мільйонну PIXEL роздачу токенів для людей, які ставили володінням токеном RON від Ronin, пропонуючи безкоштовний бонус своїм прихильникам мережі. Ціна Ronin знизилася вранці понеділка, але RON піднявся на 17% за останній тиждень. Раніше цього місяця токен досяг дворічного максимуму в ціні $3,49.

Pixels - це ретро-гра фермерського стилю подібна до класиків типу Harvest Moon та Stardew Valley, але з економікою криптовалютного токену та земельними ділянками та улюбленцями у вигляді NFT. Гра спочатку була побудована на Polygon, але восени минулого року перейшла з одного масштабуючого ефірного мережевого протоколу на інший, коли вона мігрувала на Ronin, гральний сайдчейн.

Грі приписують підвищення популярності Ronin, яка зросла з близько 20 000 активних щоденних користувачів восени минулого року до приблизно 700 000 на останній час. Розробник Sky Mavis спочатку запустив ланцюг для Axie Infinity в 2021 році, але поступово підключав до нього більше студій та ігор, коли Ronin стає великим гральним блокчейн-мережевим центром.

Гравці, які взяли участь в кампаніях гри з винагородженням участі Pixels, отримали розподіл токенів на минулому тижні, які тепер можна здійснити після того, як PIXEL токен був створений в понеділок.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть