Прогноз корекції ціни BTC до рівня $48,600 перед новим піком

Прогноз корекції ціни BTC до рівня $48,600 перед новим піком

Лідерний аналітик стверджує, що незабаром відбудеться корекція ціни BTC до рівня $48,600

Поміж боротьби Bitcoin за прорив до рівня $53,000 відомий аналітик передбачає короткострокову корекцію ціни криптовалюти.

Ціна Bitcoin (BTC) майже лінійно відновлюється з майже V-подібного руху після досягнення недавніх мінімумів унаслідок затвердження спот Bitcoin ETF в США.

Криптовалюта допустила низький рівень байопосібності навколо $38,500 наприкінці січня, але з того часу відскочила до понад $52,000 за останні кілька днів.

Підйом характеризується дуже низькими ведмежими діями, але досвідчений аналітик Міхаель ван де Поппе очікує зміни. У недавньому оновленні X Міхаель ван де Поппе визнає, що графік Bitcoin виглядає відмінно за величезною моментумом.

Проте, він передбачає, що лідируюча криптовалюта побачить короткострокову корекцію. Супровідна діаграма передбачає, що Bitcoin може повернутися до зони $48,600 перед тим, як повернутися до будь-якої точки між $54,000 і $58,000

Аналітик вважає, що рух у цьому напрямку означатиме короткостроковий пік Bitcoin. Він вважає, що діапазон навколо $58,000, ймовірно, буде завершальним для перед-halving бігу Bitcoin, можливо, дозволяючи криптовалюті підготуватися до більш епічного бігу пізніше у році.

Чи досягне BTC нового рекорду перед Halving?

Останній прогноз Міхаеля ван де Поппе відрізняється від інших припущень того, що Bitcoin поб`є новий історичний максимум перед наближаючимся Halving, запланованим на квітень 2024 року. На ребері Bitcoin ніколи не встановлювався новий історичний максимум перед Halving.

Проте спостерігачі ринку уявляють, що нестаючий попит на BTC відо відновлених ETF в Сполучених Штатах буде достатньо, щоб побачити, що Bitcoin поб`є цей рекорд.

Після запуску в січні Bitcoin ETF вже порізали понад $5 мільярдів вартості BTC, і цей попит перевищує кількість новостворених монет.

На момент написання, Bitcoin торгується трохи вище $52,000, вийшовши непошкодженим з вихідних, які знизили ціни нижче $51,000.

Проте, відомий криптовалютний актив підтримує свій ринковий капітал у $1 трильйон та сподівається додати до цієї цифри, коли ринок США відкриється від вихідних у Вашингтоні вівторок.

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть