Нова карта Gnosis Pay: глобальний експансія і декілька партнерств

Нова карта Gnosis Pay: глобальний експансія і декілька партнерств

Gnosis представляє карту самостійного зберігання для крипто-покупок

Gnosis Pay офіційно випустила карту самостійного зберігання для громадськості, розпалюючи нову хвилю захоплення серед крипто-ентузіастів.

Gnosis оголосила в пості від 17 лютого на X, що ця опція платежу є безкоштовною для своїх ранніх користувачів. Це є важливим досягненням, вводячи безшовне витрачання активів on-chain в понад 80 мільйонів мережантів, які приймають Visa по всьому світу.

Чекаємо, що (нарешті) закінчено.

Гносіс Карти офіційно запущені громадськості і вже надходять у продаж 🦉💳

✅ Самостійне зберігання

✅ Витрачайте будь-де, де приймається Visa

✅ 0% комісії за використання карти для ранніх користувачів

✅ Відповідає стандартам регульованих TradFi

Стратегічне розширення Gnosis на ринок США відбувається через кілька місяців після успішного запуску в Європі, підкреслюючи своє зобов`язання посприяти взаємодії між децентралізованою фінансовою системою (defi) та традиційними фінансовими системами.

Підхід підтримує автономію користувача, дозволяючи особам легко управляти та витрачати свої криптовалюти - свіже досягнення, яке надійшло внаслідок обвалу численних криптобірж разом із мільярдами користувачних коштів.

У відкритому спілкуванні перед запуском доктор Фрідеріке Ернст, співзасновник Gnosis, підкреслив Gnosis Card як передовий інструмент, який ламає старий бар`єр, що відокремлював криптовалютні утримання від матеріальних, реальних застосувань.

За його словами, карта передає подвійне існування, де цифрові активи можуть легко переходити в повсякденні трансакції, відзначаючи нову еру фінансового зміцнення та гнучкості для споживачів.

Компанія не сподарює на лаврах; вона націлена на глобальні горизонти, ставлячи перед собою завдання розширення до Бразилії, Мексики, Сінгапуру та Гонконгу.

Остаточною метою, за словами Ернста, є міцне проникнення на ринки далеко за межами крипто-знаючих в руслі цілі забезпечення майбутнього, де цифрові активи так само витрачаються, як їх традиційні аналоги.

Gnosis Pay також вступила в декілька партнерств, включаючи одне з MakerDAO для інтеграції стейблкоіна DAI та його економічної моделі. Метою є перевкладення надлишку з продажу карт в життєво важливу інфраструктуру.

З Gnosis Card компанія не просто випускає платіжний рішення, але також посилює корисність свого токену GNO та масштабовність всієї екосистеми блокчейну.

Компанія також, за повідомленнями, вступає у співпрацю з Monerium, а також співпрацює з іншими інноваторами фінтеху, щоб покласти основи для більш ефективної, децентралізованої та відкритої фінансової екосистеми.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть