Прогноз ціни біткоїна до $20 млн: аналіз і перспективи

Прогноз ціни біткоїна до $20 млн: аналіз і перспективи

Керівник компанії з біткоїном передбачає небачені $20 мільйонів за BTC

У недавньому виступі Ріп ВанВінкл, директор по роботі з біткоїном в компанії Swan, поділився своїми поглядами на можливу траєкторію ціни BTC у поточних та майбутніх вибухових циклах.

Він цитував прогнози від Самсона Моу та Фреда Крюгера, які недавно передбачили ціль у $1 мільйон для BTC у цьому циклі. `Це чи звучить незвичайно? Не думаю,` - сказав він.

ВанВінкл пояснив, що вирішив взяти 10-річний погляд на ціну біткоїна, використовуючи тижневі свічки, щоб отримати певну перспективу. `Очевидно, що біткоїн перебував у тому ж довгостроковому підйомному тренді з 2013 року, який зазначено на діаграмі нижче. Усі рухи ціни з 2013 року знаходились у межах цього довгострокового каналу,` - зазначив він.

Він поставив питання: `Куди можуть піти ціни, якщо біткоїн почне рухатися до верхньої лінії тренду в довгостроковому каналі, як це відбувалося після кожної попередньої півленної операції?` ВанВінкл запропонував, що поточний тренд може дасти уявлення про потенційні рівні цін, припускаючи, що тренд залишається недоторканим:

`Зверніть увагу на діаграму нижче, як BTC підтягувався до нижньої лінії тренду, як це відбувалося в 2015 та 2016 роках, перед тим як вибухнути через канал у 2017 році та досягнути вершини в $20,000. `Він робить те саме зараз.`

Він відзначив, що біткоїн підвищився в 100 разів у цьому циклі і стверджує, що якщо він перетне канал звідси й дістане верхню лінію тренду до зими 2025 року, це може означати зростання ціни в 40 разів.

ВанВінкл також обговорив пікові висоти бикових ралі 2013 та 2017 років. Проте, він зауважив, що ралі 2021 року було скорочено:

`Якщо BTC компенсує це коротке ралі, досягаючи верхньої лінії тренду через 18 місяців після півлення, ми досягнемо $2 мільйони за монету восени-зимі 2025 року та понад $20 мільйонів за монету у 2029 році. `Ніхто не очікує цього, тому це може відбутися.`

Він також згадав широко поширені прогнози ціни біткоїна в діапазоні від $100,000 до $200,000. `У контексті довгострокового тренду, вони, по суті, кажуть, що BTC продовжить плазувати на нижній лінії тренду, незважаючи на історичне купівлю $500 мільйонів щоденних чистих витрат від ETF спот-потоків,` - сказав він.

ВанВінкл висловив свою думку, що багато людей можуть не усвідомлювати, наскільки швидко поглинається резерв біткоїна. `Я дійсно не розумію. Усе це купівля має тиснути ціну десь глибоко в цьому каналі. Навіть середній показник каналу встановлює ціну у діапазоні $700,000 у цьому циклі,` - сказав він.

Він закінчив свої слова наступним чином:

`Все можливо. Але з урахуванням макрофонію, кількох війн та необхідного надруковування коштів, я вважаю, що ймовірним є поглиблення у цьому каналі. Побачимо.`

Прогноз ціни ВанВінкла у $20 мільйонів збільшив би загальний ринковий капітал монети до $400 трильйонів, враховуючи поточний резерв BTC. Проте, ураховуючи, що ВВП усього світу складає 105 трильйонів доларів, ця ціль може бути не реалістичною.

* Це не є інвестиційними порадами.

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть