Нова корекція біткоїна: ринок втрачає 2%

Нова корекція біткоїна: ринок втрачає 2%

Ключові рівні, на які варто звернути увагу, оскільки ціна біткоїна спровокувала нову корекцію з рівня $52000

Ціна біткоїна: У суботу провідна криптовалюта біткоїн спостерігала раптовий тиск на продажі, зниження з рекордного за останні 26 місяців рівня $52200. Інтрадене втрача склав 2%, що знизило вартість BTC до $51220 та спровокувало новий корекційний тренд на ринку. Проте, оскільки загальний ринок залишається булішим, можливе падіння може надати можливість для відскоку для трейдерів.

Також читайте: 5 альткоіни, які варто купити, що ймовірно вивершать біткоїн в 2024 році: Підвищення акумуляції китів сигналізує наближення стійкого ралі біткоїну

Протягом останніх трьох тижнів ціна біткоїна спостерігала агресивне відновлення відповідно до збільшення втоку в Spot Bitcoin ETF. Від останньої мінімальної корекції $38550, вартість монети зросла на понад 37% і досягла рівня $52865.

Під час радісної події покупці підтвердили вибух зі $49000 лінії опори з патерну `чашки і ручки`. Це графічна установка відома своєрідною довгою фазою акумуляції перед початком нового ралі.

Таким чином, остання ціна вказує на те, що ціна BTC вийшла з 22-місячного періоду акумуляції, що свідчить про початок сигналу тренду.

Більше того, криптоаналітична фірма IntoTheBlock відзначила значне зростання утримання біткоїну серед китів, сигналізуючи сильний тренд акумуляції у цьому році. Фірма очікує, що цей тренд буде продовжуватися, вказуючи на покращену доступність біткоїну для інституційних гравців.

Також читайте: Біткоїн: 3 штати США активно захищають права на BTC в умовах булішого прогнозу: Чи направляється ціна біткоїну нижче $50 тис

Ціна біткоїна| Tradingview

Після тритижневого ралі ціна біткоїна зіткнулася з важкими умовами на рівні $52000. Відновлений тиск угніт додаткове зниження на 2% у BTC, впливаючі на ринок альткоінові з можливістю нової корекції.

Проте такі відступи є звичайними встановленим ралі, оскільки покупці періодично призупиняються, щоб поповнити свою силу. Оскільки розвивається вибіркова модель `чашки і ручки`, ціна BTC ймовірно протестує рівень $49000 для сигналу стійкості на вищих рівнях.

Якщо цей рівень витримає, покупці можуть метувати на продовжений ралі до $82640.

Експоненційний середній рух: Швидкоексоненційний нахил 20- ЕМА може запропонувати відповідну підтримку для ціни BTC.

Індекс напрямку руху: Широкий розрив між DI+ (синій) та DI- (помаранчевий) нахил вказує на те, що загальний тренд залишається сильно булішим.

Статті, що цікавлять: Ціни криптовалют сьогодні: Біткоїн наближається до падіння нижче $52 тис., ETH, SOL, XRP, PEPE відбуваються

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть