Біткойн шукає новий історичний максимум

Біткойн шукає новий історичний максимум

Біткойн (BTC) намагається утримати свої доходи вище рубежу у $50,000, оскільки дебютна криптовалюта шукає новий історичний максимум.

Тим часом значна частина ринку очікує, що Біткойн продовжить свій бичий рух, підтриманий каталізаторами, такими як наближені події витворвування, інша частина вважає, що провідна криптовалюта знаходиться на межі потенційного спаду в найближчі дні.

Зокрема, криптоаналітик Алан Сантана, в пості на TradingView 16 лютого, вказав, що Біткойн коливається на межі великого зниження після недавньої оцінки в $52,000, імовірно, позначаючи тимчасовий пік.

Аналіз був спрямований на виявлення вищого максимуму в останніх показниках Біткойну, підсиливши виражений ведмежий розбіжність з денним індексом відносної сили (RSI).

За словами Сантани, сесійний максимум 15 лютого завершився заявою, свічовими вогнями, що вказували на нерішучість, на що наступив ведмежий початок торгової сесії 16 лютого.

Залучаючи увагу до перенапруженої природи поточної хвилі, Сантана передбачив, що наступний провал неминучий і буде характеризуватися своєю швидкістю, раптовістю та міцністю. На його думку, Біткойн, ймовірно, перевірить рівень у $35,000.

«Середина діапазону розташована приблизно на рівні $35,000… Наступний рівень підтримки був підтверджений у діапазоні цін від $34,000 до $36,000. ... Оскільки поточна хвиля вже перенапружена, можемо чекати наступне падіння у будь-який момент зараз, швидке, раптове та міцне», - сказав він.

Біткойн прагне тримати рубеж у $50,000

Сумрачний прогноз виник, коли Біткойн перевірив рубіж у $52,000, успішно відновивши прагнутий $1 трильйон ринкової капіталізації. Ці прирости наслідують тиждень, коли Біткойн відмітивно повернувся після падіння нижче $50,000, сприміченого спекотнішими, ніж очікувалося, даними про інфляцію в США, в остаточному підтвердженні цього психологічно значимого рівня ціни.

Останній стрибок вартості Біткойна пов`язується з підвищеним напливом в ETF на місцевому ринку Біткойна, із аналітиками, що передбачають зростання потоків протягом цього року.

Стандартні аналітики Стандарт Чартер закладають, наприклад, що ETF на місцевому ринку зможе привернути від $50 мільярдів до $100 мільярдів інвестицій тільки цього року.

Крім того, ринок уважно Слідкує за семома незавершеними заявками першорядних перед SEC США на схвалення ETF на місцевому ринку Ethereum (ETH). Очікується, що SEC прийме остаточні рішення з приводу кількох таких пропозицій до травня.

У той же час майбутній хальвінг Біткойну, запланований на квітень, історично розглядається як бичий каталізатор для провідної криптовалюти.

На момент закінчення статті Біткойн був оцінений у $51,683, відображаючи щоденні втрати менше 1%. Провідна криптовалюта пережила майже 10% зростання за останні сім днів.

Крім того, технічні показники для Біткойна сигналізують про бичі настрої. Одноденний підсумок настрою на TradingView співпадає з покупкою настрою на рівні 14, а рухи середніх вказують на «сильну купівлю» на рівні 13. Тим часом осцилятори показують «продаж» на рівні 5.

В цілому, перспективи Біткойна великою мірою будуть залежати від інших загальних економічних факторів, таких як рішення ставок від різних центральних банків.

Відмова від відповідальності: Контент на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під загрозою.

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть