Кореляція росту Шиби Іну та Шибаріуму: аналіз даних

Кореляція росту Шиби Іну та Шибаріуму: аналіз даних

Шибаріум та взаємозв`язок росту Шиба Іну: дані інсайтів

Шиба Іну (SHIB) та його масштабна рішення для масштабування на Layer-2 - Шибаріум, дуже сильно корелюють, але дуже тонким способом. Поточний тренд зростання між токеном та платформою для смарт-контрактів показує, що стійкий бум в усіх ключових показниках у Шибаріум загалом перекладається на підвищення ціни SHIB.

Незважаючи на це виявлення, майже немає стійкого зростання у всіх показниках, пов`язаних з Шибаріумом. Наразі платформа для смарт-контрактів показує сталий ріст у своїх показниках зростання облікових записів, який на сьогоднішній день становить 64,104, порівняно з 63,639 на 17 січня.

Хоча цей ріст видимий, він різко контрастує з активними обліковими записами на платформі, показник який нестабільно зменшується протягом останнього місяця. Поточні дані показують кількість активних облікових записів на Шибаріум становить на 16 лютого 724, порівняно з 1,009 за місяць до цього.

Той самий зменшуючий ефект зафіксований в ціні SHIB, яка зараз знаходиться в режимі консолідації після параболічного стрибка, позначеного зростанням на 3,39% протягом минулого семиденного періоду. На момент написання ціни SHIB становить $0,000009701 після відновлення нуля, який вона знищила раніше на тижні. Прокладка майбутнього Шиба Іну.

Поява Шибаріуму відправила досить утішне повідомлення користувачам Шиба Іну та прихильникам загалом, що показує, що мемова монета зараз робить важливий поворот від просто веселої токен до токена з величезною корисністю.

Очікування на довгостроковий період полягає в тому, що Шиба Іну скористається напливом нових користувачів в Шибаріум, які очікуються поставити більший попит на SHIB, щоб спілкуватися з різноманітними децентралізованими додатками, які будуть запущені в протягом довгострокового протоколу.

Загалом учасники Шиб Армії очікують стрибка до 1 цента за токен у майбутньому, а Шибаріум та кампанія займаються палінням, в очікуванні важливої ролі в досягненні цієї мети.

Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть