Shiba Inu: Нові проекти Shibarium та зростання користувальної цінності

Shiba Inu: Нові проекти Shibarium та зростання користувальної цінності

Офіційний маркетинговий експерт Shiba Inu, яка вподобає називати себе Люсі в соціальних мережах, опублікувала пост в мережі Binance Square, щоб звернутися до спільноти SHIB та розкрити, що чекає на мережу Shibarium в цьому році.

Розкриваючи майбутнє, Люсі акцентувала велике значення ролі, яку має відіграти армія Shiba Inu, постійно розширюючи і зміцнюючи Shibarium.

Провізорійно назвавши тільки два майбутні релізи від команди Shiba Inu - `супер-додаток` під назвою Shibahub та довгоочікуваний Shib Metaverse. Люсі також зазначила, що нові проекти `із нетерпінням приєднуються до екосистеми Shibarium`. Окрім цих проектів, які мають `великі плани`, `шепоти у крипто-світі свідчать про наближення ще більш захопливих запусків`, за словами Люсі.

Люсі наголосила, що, хоча реальм Shibarium оточений грою Shiba Eternity, SHIB Metaverse та біржею ShibaSwap dex, `справжнє збудження лежить у таємницях, що ще треба розкрити`. Ідеальне майбутнє для Shibarium, за словами Люсі, полягає в ідеальній та міцній спільноті, яка надихає тисячі нових проектів будувати на основі Shibarium. Це будуть саме вони, Люсі наголосила, які `піднесуть Shibarium до неперевершених висот`. Вони також здивують команду та спільноту, і захоплять їх уяву.

Люсі додала, що `шлях вперед для Shibarium вилощений в інновації, непередбачуваність та неверохідний дух його спільноти`.

Незважаючи на загалом оптимістичну майбутню перспективу, очікувану командою Shiba Inu, на даний момент головним метрикою користувальної цінності Shibarium є погруження, за даними дослідника Shibariumscan. Після падіння до екстремального мінімуму в 2,46 мільйона транзакцій на день, цей показник ще більше знизився і становить 1,33 мільйона.

Загальна кількість транзакцій все ще доволі вражаюча і становить 281 799 179 на час написання цієї статті. За менше ніж за тиждень було здійснено 25,1 мільйона переказів.

Кількість підключених гаманців збільшилась приблизно на 2000 з 5 січня.

Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Обзор: Рост комиссий на Shibarium на 2,024% за 24 часа удивил. BONE - топливо сети и сжигает SHIB. Увеличение транзакций на 70% и аккаунтов на 157,14% вызвало вопросы. 🚀📈🔥
Просмотреть