Угода Yuga Labs з Moonbirds: зростання цін та обсягів угод NFT

Угода Yuga Labs з Moonbirds: зростання цін та обсягів угод NFT

Угода з Insider Trading в області NFT? Продажі Moonbirds виросли до офіційної угоди Yuga

Ціни та обсяг угод з Ethereum NFT-колекцією Moonbirds різко зросли в п`ятницю після того, як було оголошено, що Yuga Labs, виробник Bored Ape Yacht Club, придбав інтелектуальну власність колекції разом з її творцем Proof. Проте значні стрибки за останні кілька днів підкреслюють гіпотезу про інсайдерську торгівлю напередодні оголошення.

Згідно з даними аналітичної платформи блокчейну CryptoSlam, щоденний обсяг продажів Moonbirds NFT був менше $100,000 щодня цього місяця до 13 лютого, за винятком лише 4 лютого, коли він становив приблизно $141,000.

Проте 14 лютого щоденний обсяг продажів Moonbirds зріс у п`ять разів порівняно з попереднім днем до приблизно $460,000, з майже чотириразовою кількістю транзакцій. І 15 лютого обсяг продажів залишався підвищеним на $333,000. Сьогодні, отже, продажі різко зросли після після обіднього оголошення, з щоденним підсумком наразі близько $3.1 мільйона та збільшується.

Подивившись на ціновий мінімум проекту - або ціну найдешевшого активу у колекції, - можна побачити аналогічний стрибок у дні перед п`ятничним оголошенням.

Ціна становила близько $2,680 у понеділок після обіду, за даними NFT Price Floor, а потім почала зростати, перш ніж взяти старт у середу, щоб досягти $5,000. Потім ціна почала дещо знижуватися, але знову стрибнула в п`ятницю після оголошення, тимчасово перевищивши $6,000 вартості ETH. Після написання цього вона скоротилася до близько $5,170.

Підйом цін на активи після оголошення угоди не є великим відкриттям, проте не існує в явної індикації того, що могло б підтримувати такий ріст заздалегідь поза торгівлею на інсайдерські знання. І на фоні цього, впливові особи, розробники та члени спільноти вийшли на Crypto Twitter у п`ятницю, щоб висловити потенціал інсайдерської торгівлі. Графік Moonbirds до твіта про придбання Yuga.

Ні, тут абсолютно немає інсайдерських торгів. ‌‌‌‌pic.twitter.com/UqV0DeXUr8

Твітуючи графік продажів/цін за тиждень, який демонструє непояснене зростання середи на середу, псевдонімний розробник блокчейнів сказав Cigs, `Графік Moonbirds перед твітом про придбання Yuga. Ні, тут абсолютно немає інсайдерських торгів.`

Інший відомий псевдонімний криптотрейдер та інфлюенсер, Cirrus, жартував, що гаманець, який купив понад 150 NFT від екосистеми Proof протягом останніх кількох днів, є `гаманцем Ненсі Пелосі`. Конгресменка США та колишня спікер Палати представників була звинувачена в торгівлі акціями на основі інсайдерських знань. Знайшов гаманець NFT Ненсі Пелосі.

80 Moonbirds, 71 Міфічних Moonbird, 28 Неповторностей і 13 Міфічних яєць куплені за останні 7 днів

`Мають кілька сотень тисяч прибутку після новин про Yuga` написав Cirrus.

Decrypt звернувся до представників Yuga Labs та Proof щодо будь-яких відомих протікань перед офіційним оголошенням угоди. Представник Proof повідомив Decrypt, що `жодних протікань, які ми знали, не було,` тоді як Yuga Labs відмовився коментувати це питання.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть