Токен Bitget (BGB) зріс на 40% за останній тиждень

Токен Bitget (BGB) зріс на 40% за останній тиждень

Посилання: Руйнування: Bitget Token (BGB) різко зросло до нового історичного максимуму після 40% ралі

У середовищі бичиного ринкового шаленства токен Bitget (BGB) виявився головним виграєм, зареєструвавши безпрецедентні прирости за останній день. За даними ресурсів стеження за ринком, BGB виросла від мінімуму у $0.6408 на минулому тижні до максимуму у $0.8988. Ця траєкторія перекладалася в приріст у 40% за останні сім днів.

Крім того, токен Bitget показав помітний приріст у 14% лише за останні 24 години. Ця гідна уваги траєкторія призвела до того, що BGB зламала історичний максимум за останній день, що є рідкісним досягненням на ринку, враховуючи, що бичиний рух все ще у своїй початковій фазі.

Дані показали, що BGB показала стабільний ріст протягом останніх чотирьох місяців, з максимальним накопиченим приростом приблизно 126%. Хоча в загальному ринку відбувались випадкові регресії, токен не показував короткострокових стрибків, зміцнюючи стабільний настрій.

Згідно з останнім заявленням від Bitget, зростання популярності токена підкреслено декількома чинниками, включаючи останній приріст частки ринку та створення блокчейн-фондів на суму $20 мільйонів. Підсилили їхню підтримку бази BGB, яка тепер налічує понад 20 мільйонів користувачів біржи.

За інформацією з веб-сайту Bitget, власники BGB можуть зараховувати свої токени, заробляючи річну виручку від зарахування у розмірі 2% і щоденні безкоштовні виведення. Крім того, власники BGB, як повідомляється, можуть брати участь у подіях упередженій розробці після запуску T2T2 та TonUP.

Крім того, Bitget підкреслив, що його зростання обсягу похідних у січні 2024 року перевищило темпи ринку, відчувши помітний приріст у 28%.

Дані показують, що на сьогодні BGB має ринкову капіталізацію, що перевищує $1.24 мільярда. Токен можна торгувати на різних децентралізованих біржах (DEXs) та централізованих біржах (CEXs), включаючи MEXC, Bitmex, Bitget wallet та інші.

Хоча BGB має значну частку ринку, токени інших торгових платформ поступаються йому. Наприклад, токени GT від Gate.io та MX від MEXC мають ринкові капіталізації у розмірі $457 мільйонів та $282 мільйони відповідно.

В кінцевому підсумку, Bitget стверджує, що висока корисність токена BGB у екосистемі Bitget позиціонує його як камінь, на який варто звернути увагу, оскільки біржа продовжує розширюватися. За даними Coinglass, середня щоденна торгівля контрактами Bitget може досягти $9 мільярдів.

Відмова від відповідальності: Інформація, що наводиться в цій статті, має лише інформаційно-освітню мету. Стаття не становить фінансової поради або порад категорії будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, які виникли в результаті використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачі рекомендовано проявляти обережність перед проведенням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть