Кращі безнасінні гаманці для спрощеного досвіду з криптовалютою в 2024 році

Кращі безнасінні гаманці для спрощеного досвіду з криптовалютою в 2024 році

Кращі безнасінні гаманці для спрощеного досвіду з криптовалютою у 2024 році

Криптовалюта не обов`язково повинна бути складною. Проте часто вона такою і є. Благодаря складному підключенню, кільком ініціаційним крокам, необхідності постійно утримувати газ для оплати мережевих комісій та безліч інших перешкод, криптовалюта є заплутувальною для новачків і розчаровуючою навіть для досвідчених учасників.

Незважаючи на ці виклики, розпочати працю в криптовалюті стає все легше. Це в частині завдяки зусиллям розробників гаманців, які використовують нові технології для спрощення найважчої частини криптовалюти: підключення. Наступні гаманці використовують винахідливий підхід до підключення до web3, вибравши безнасінні гаманці, що є слабинею багатьох користувачів криптовалюти. Core

Core є популярним гаманцем для багатьох ланцюгів завдяки інтеграції десятків блокчейнів, включаючи Bitcoin, Avalanche та Ethereum. Гаманець полегшує переміщення активів між ланцюгами, підключення до додатків для торгівлі та внесення токенів, а також відстеження вашого портфелю завдяки вбудованому портфелю. Але можливо, найкраще в тому, що Core здатний без насіння, що робить процес підключення набагато більш приємним.

  1. Зазвичай, при встановленні недепонованого гаманця (Core доступний для настільних комп`ютерів, мобільних пристроїв та веб-браузера) вам потрібно записати 12-слівне насіння. Це представляє ваш приватний ключ, і якщо ви його втратите, ви ризикуєте втратити постійний доступ до вашого гаманця. Core вирішує це, дозволяючи соціальний вхід, використовуючи, наприклад, Google або Apple, що робить процес схожим на запуск веб2 застосунку.
  2. Додайте вторинний метод аутентифікації, щоб забезпечити відновлення, і ви готові до роботи з Core. Тепер ви можете здійснити свою першу криптовалютну транзакцію, і вас ніколи не просять записати 12-слівне насіння. І ось в чому краса безнасіннього гаманця, такого як Core. Zengo

Є більше одного способу створення безнасіннього гаманця. Наприклад, реалізація Zengo, наприклад, радикально відрізняється від Core, але вона однаково вправно вичіслює необхідність у насінні. Мобільний гаманець з підтримкою декількох ланцюгів, Zengo усуває `уразливість` насіння за допомогою багатосторонніх обчислень. Технічний опис МПК полягає в тому, що він дозволяє двом або більше сторонам спільно обчислити вихід функції без розкриття їх вхідних даних.

На практиці це означає, що приватний ключ розбивається на декілька часток, кожну з яких зберігає окрема сторона. Це полегшує відновлення доступу до видаленого випадково гаманця, але водночас запобігає рибалку, оскільки окрему частину не можна використовувати для доступу до гаманця. Окрім підтримки безнасіннього, Zengo також підтримує NFT, DeFi та геймінг, роблячи його хорошим універсалом, навіть якщо він не охоплює стільки ланцюгів, як Core. Fuelet

  • Багато нових безнасінньих гаманців на ринку використовують абстракцію облікового запису. Fuelet - один з них. Доступний для мобільних пристроїв та як розширення для веб-браузера, Fuelet є сучасним гаманцем веб3. Тут є чистий інтерфейс користувача, безшовна інтеграція додатків та добре оброблений переглядач портфеля. Створений для модульних блокчейнів, Fuelet служить як безпековий гаманець для Fuel. Це чудово підходить для користувачів блокчейну Fuel, проте, звісно, обмежує придатність Fuelet для більшості користувачів веб3.
  • Так чи інакше, як безнасінній гаманець, Fuelet є прекрасним прикладом покращення веб3-підключення в останні роки. Він підтримує соціальне відновлення та можливість оплати мережевих комісій будь-яким токеном. Також можна встановити необов`язкове денне обмеження, схоже на банківську програму веб2, є підтримка пакетних транзакцій. Не здобувши балів за те, що він не є гаманцем для декількох ланцюгів, не викликає сумнівів те, що Fuelet забезпечує значно спрощений досвід з криптовалютою. Bitizen

Bitizen - справжній гаманець для декількох ланцюгів, підтримуючи 15 ланцюгів, включаючи 30 DEXes та безліч містечок та додатків. У результаті вам буде легко переміщувати свої активи та брати участь в діяльності DeFi, такі як LP`ing та позики. Як і Fuelet, Bitizen використовує ERC-4337, яка підтримує абстракцію облікового запису. Це дозволяє забезпечити безгазові транзакції, що значно підвищує користувацький досвід, але, що ще важливіше, воно дозволяє безнасінню дизайну.

Розробники гаманця наполягають на тому, що насінні фрази є найбільшою слабкістю недепонованого гаманця, і вирішили виправити це. Замість цього Bitizen використовує схему підпису порогового значення (TSS) та багатосторонні обчислення (MPC). Це забезпечує, що приватні ключі ніколи не створюються, не зберігаються або не поширюються на жодному етапі. Якщо майбутнє гаманців веб3 - безнасіннє, майбутнє Bitizen пов`язане з тенденцією до альтернативної веб3-безпеки та аутентифікації. Creso

ERC-4437 це не найлегший термін для запам`ятовування, але якщо ви шукаєте безнасінні гаманці, ви почнете впізнавати його. Більшість гаманців, що пропагують дизайн без насіння, використовують можливість ERC-4437 по доставці абстракції облікового запису, та звільняються від обтяжливої та часто забутої насінної фрази. Creso - ще один гаманець, що використовує цю технологію, поєднуючи її з приємним інтерфейсом, що робить перший крок у світ криптовалюти менш страшним.

Creso дозволяє використовувати вхід з web2, заміняючи насінну фразу варіантами, такими як Google, Twitter та Apple. 2FA може бути захистом безпеки. Для абстракції складності, Creso заслуговує на відзначення. Він робить гаманець веб3 як можлим меншим, зберігаючи всі необхідні функції, які очікують користувачі.

Не всі ненавидять насінну фразу. Проте навіть досвідчені користувачі, які вивчили жити з нею, признають, що швидше або пізніше не можна уникнути недоліків обов`язку записувати 12 унікальних слів кожний раз, коли створюєте новий гаманець. Чи ви досвідчений користувач, який втомився шифрувати насінні фрази, або новий користувач, який збентежений цим поняттям, безнасінний гаманець забезпечує альтернативний спосіб захисту ваших криптовалютних активів.

Як показують гаманці, такі як Core та Bitizen, можливо зберігати власність на своїх монетах без складності. Дизайн без насіння спрощує все.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути