Назва статті:
Pixels: Фермерська гра з токенами Ethereum

Назва статті: Pixels: Фермерська гра з токенами Ethereum

Що таке Pixels? Подробиці ігри та ейрдроп токенів Ethereum

Це популярна гра, про яку не можуть перестати говорити криптогравці на мережі масштабування Ethereum Ronin — і ні, цього разу це не Axie Infinity. Це Pixels, відносно проста і соціальна фермерська гра, яка швидко набирає популярність.

Pixels відтворює елементи улюблених ігор, таких як Harvest Moon, Stardew Valley та Animal Crossing, але додає витоки криптовалют та економіку гри на токенах. І останнє є ключовим, оскільки майбутній запуск токена PIXEL та кампанії гри-для-ейрдропу, які йому передували, допомогли стимулювати популярність Pixels.

Не впевнені, що весь ажіотаж навколо? Ми вже писали про зростання Pixels на GG Decrypt та вирощували свої власні низькопроходні культури все це час. Ось все, що вам потрібно знати. Що таке Pixels?

Pixels — це онлайн фермерська гра, яку можна грати через веб-переглядач. Вона була запущена в 2021 році і поступово розвивалася та розширювалася з тих пір. Початково побудована на Polygon — ще одній мережі масштабування Ethereum — Pixels перейшла на Ronin наприкінці 2023 року.

На сьогоднішній день Pixels дозволяє вам виконувати завдання, такі як вирощування та догляд за культурами, прикрашання землі, розмови з мешканцями, виконання завдань та багато іншого. Це соціально, оскільки ви часто бачите десятки, а то і сотні інших малюнкових аватар роються по ігровому світу.

Чи потрібно мені NFT або токени, щоб грати?

Зовсім ні. Ви можете увійти за допомогою гаманця Ronin чи MetaMask, або якщо інакше вибрати створення облікового запису за допомогою електронної пошти чи номера телефону, але Pixels безкоштовно для гри та насолоди.

Однак є доступні бонусні функції та можливості. Наприклад, є NFT-парцелі землі, які набагато більше за безкоштовні, базові парцелі, а також власники активів з певних NFT-проектів — включаючи Bored Ape Yacht Club та Pudgy Penguins — можуть використовувати свої профільні картинки (PFP) як ігрові аватари.

Також є опціональний абонемент VIP, який розблоковує додаткові ігрові функції, і ви можете оплатити це RON, власною криптовалютою мережі Ronin.

Що таке токен PIXEL?

PIXEL буде єдиним криптовалютним токеном у всесвіті гри Pixels. Запланований до запуску на Binance 19 лютого 2024 року, токен PIXEL ERC-20 буде розданий удосталь до десятків тисяч гаманців ранніх гравців, а також буде нагороджений у майбутньому через функціонал гри-для-заробітку в грі.

В Pixels раніше був інтернальний токен BERRY, який описувався як `м`яка валюта` та використовувався для покупки та продажу вирощених предметів. Проте BERRY в даний момент поступово знімається з обігу, і власникам буде надано токени PIXEL за фіксованим обмінним курсом. На момент генерації токену PIXEL BERRY буде вважатися повністю застарілим.

Хто має право на ейрдроп токена PIXEL?

Pixels провела пару кампаній `гра-для-ейрдропу`, які стимулювали гру з обіцянкою можливості отримання майбутніх нагород токенів. Усього в першому раунді 2023 року увійшли 20 000 гаманців гравців, а в січні 2024 року перед запуском токена було відібрано ще 8 000 гаманців.

Крім того, Pixels запустила кампанію Binance Launchpool, яка триватиме з 9 лютого по фактичний запуск токена та його лістинг 19 лютого. Binance роздає 350 мільйонів токенів PIXEL як нагороди для користувачів, які ставлять Binance Coin (BNB) або стейблкоїн FDUSD. Розподіл Launchpool становить 7% від загальної кількості токенів PIXEL у 5 мільярдів токенів.

Майбутнє

За словами засновника Pixels Люка Барвіковського, у грі є значний маршрут, який включає розширення поточного фермерського геймплею, розширення масштабів гри та пошук нових способів стимулювання та нагородження гравців у майбутньому.

З виходом BERRY з обігу та наближчим запуском PIXEL гра вже впровадила нову дошку завдань, яка дає гравцям щоденні завдання на виконання — деякі з яких будуть нагороджені токенами PIXEL. В найближчому майбутньому гра також внесе зміни до управління дефіцитними ресурсами та надасть більше переваг власникам NFT-земель.

Тут вам що очікувати від Farm Land у другому розділі...

Другий розділ значно змінить геймплей і, відповідно, також мету, користь і попит на землю. Чим більше ви будете тримати в курсі подій, тим більше альфи вам буде, коли ці зміни вийдуть на завершення.

Розділ 2 Розділ 2 приносить…

Навіть цьому Pixels залишиться грою, доступною для всіх, але здається, що команда хоче переконатися, що люди, які купують NFT-землю або платять за понадрів абонемент, бачать відчутні переваги від інвестування в досвід. І може бути безліч інших гравців, які прагнуть зблизитися з цими гравцями, щоб поділитися вигодами.

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути