Ефіріум: чи досягне курс ETH $3,000?

Ефіріум: чи досягне курс ETH $3,000?

Ефіріум утримується вище рівня $2,700, оскільки інвестори починають накопичувати більше ETH! Чи спрямований курс ETH до $3,000?

Ефіріум та рухи мають бути прочітно пов`язані протягом значного часу. Цей зв`язок підтримує сподівання, що досягнення Біткоїном рівня $50,000 12 лютого може прокласти шлях для того, щоб Ефіріум також відчув подібну бичу тенденцію до $3,000. На ринку деривативів Ефіріуму спостерігається значніше зростання темпу, з яким спекулятивні трейдери займаються левереджними бичими позиціями. Крім того, декілька онлайн-індикаторів тепер стали бичими, що підказує про те, що в найближчі дні чекається великий ралі.

Це вказує на те, що обсяг Ефіріуму, який виводиться з бірж для утримання, перевищує обсяг, який депонується, що підкреслює зростаючу впевненість серед інвесторів. Цей зсув вказує на потенційну можливість подальших вищих рухів у ціні Ефіріуму.

Крім того, змагання за ETF на спотовий Ефіріум також набирає обертів. Недавно Franklin Templeton подав заявку на спотовий біржовий фонд Ефіріуму (ETF), згідно з поданням в Комісію з цінних паперів та бірж (SEC). Цей крок робить менеджера активів поруч з іншими відомими фірмами, такими як BlackRock, Fidelity, Ark and 21Shares, Grayscale, VanEck, Invesco, Galaxy, та Hashdex, всі з яких також подали заявки на подібні ETF в останні місяці. Що чекає на курс ETH далі?

Ведмеді намагались призупинити відновлення Ефіру навколо найближчого рівня Фібоначчі на $2,700, але бики стійко продовжували. Курс ETH зараз стрімко росте і йде на набір позицій у напрямку $2,750. На момент написання, курс ETH торгується на рівні $2,744, зростаючи на понад 3% від вчорашнього курсу.

Вгору нахил 20-денного EMA на рівні $2,604 та індекс відносної сили (RSI) в області перекуплених сигналізують, що бики контролюють ситуацію. Хоча є побоювання щодо поправки від $2,700, утримання цієї бар`єри може направити пару ETH/USDT до $3,000.

Важливий рівень підтримки для відстеження знизу - це рівень розриву на рівні $2,400. Якщо цей рівень буде прориватися, продаж більше може посилитися, що потенційно приведе до падіння ціни до значної підтримки на рівні $2,200, де покупцім ймовірно буде міцно оборонятися.

За останні кілька хвилин курс ETH стикається зі зростанням співвідношення довгих/коротких позицій, оскільки воно зростає понад 1, наразі на рівні 1.4528. Це свідчить про те, що близько 60% від загальної кількості позицій зараз очікують на зростання ціни, в той час як тільки 40% позицій очікують зниження на графіку ціни ETH.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути