Технології DLT та цифрові активи: ключ до національної безпеки США

Технології DLT та цифрові активи: ключ до національної безпеки США

Білий дім знаходить, що цифрові активи та технології розподіленого реєстру (DLT) є важливими для національної безпеки США.

У понеділок робоча група Білого дому виділила критичні нові технології для національної безпеки у своєму оновленому звіті.

Звіт підкомітету прискореної дії категоризував технології розподіленого реєстру (DLT), цифрові активи та технології цифрових платежів як `технології захисту даних, кібербезпеки та кібербезпеки`. Крім того, він включив технології підвищення конфіденційності, штучний інтелект, розширений обчислювальний потенціал та інтерфейси людина-машину як інші важливі області.

Ця відомість не перше згадування цифрових активів політичною групою - хоча категоризація була оновлена. Учора @WhiteHouse оновила список критичних та нових технологій. Це відокремлено від списку критичних технологій від @DoDCTO і списку ключових технологічних напрямків в Законі про чіпи та науку.

Хоча вони не завжди перекриваються (див. нижче), вони надають... деталі

Сектори емерджинг технологій допомагають вкладенням

Національна рада з науки та технологій спочатку створила підкомітет у 2020 році. Його метою було визначення критичних та нових технологій для національної безпеки. У своєму останньому оновленні у 2022 році одиниця категоризувала цифрові активи та DLT як `фінансові технології`.

Дивянш Каушік, заступник директора з емерджинг технологій Федерації американських вчених, підкреслив, що список надає уявлення про те, як як Конгрес і виконавча влада пріоритизують вкладення і розвиток талантів в конкретних галузях.

Дорожня карта до технологічного лідерства

Список висвітлює інноваційні технології, які формують американську інновацію та зміцнюють національну безпеку. Він також слугує дорожньою картопю для покращення технологічного лідерства США, сприяє альянсам, привертає різноманітних талантів та вирішує проблеми безпеки.

`Цей список підтримує наші постійні зусилля щодо зростання та зміцнення технологічного лідерства США`, - сказав у заяві Стівен Велбі, Заступник Директора з Національної Безпеки Агентства Остп.

`Це також буде корисним ресурсом, коли ми продовжуватимемо співпрацю з союзниками та партнерами, щоб забезпечити, що КЕТи приносять конкретні вигоди для суспільства та відповідають нашим демократичним цінностям`, - додав він.

Фокус Білого дому на емерджинг технологіях впливає на галузеві політики та вартість активів. Наприклад, Указ президента Байдена про штучний інтелект вплинув на крипторинок минулого року, що призвело до падіння вартості токенів, пов`язаних із штучним інтелектом.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути