Наступне покоління SNS та Multi-Chain: Огляд 2023 року ICP

Наступне покоління SNS та Multi-Chain: Огляд 2023 року ICP

Огляд 2023 року ICP: рік DAO наступного покоління SNS та Multi-Chain

Останній звіт ICP випустив, щоб узагальнити щорічний прогрес. У звіті було описано функції мультиблокчейну, розширений ринковий зріст, партнерства та нові проекти для ICP.

Попри те, що 2023 рік був важким для крипторинку, ICP завершив рік з 30% зростанням розробників. Загальний рівень спалювання циклів, метрика, яка використовується для підкреслення економічної вартості, створеної Інтернет-комп`ютером, також виявився на користь ICP.

Середній щоденний обсяг спалених циклів стрімко зріс протягом року, і обсяг спалення планується потроєння в 2024 році. Так само, мережа спостерігала за 67% зростанням постачальників вузлів. Кількість країн з машинами вузлів збільшилась з 9 до 22 для ICP.

Щодо його токеноміки, мережа мала постійний приплив заставленого ICP у середньому 1,7 мільйонів на місяць. Торгівля ICP також зросла, частково через програму ліквідності, яку мережа ввела. Крім цього, ICP також додав 7 нових бірж, 3 платформи зберігання та 10 інтеграцій гаманців.

Щодо ринкової продуктивності ICP, монета отримала ураганне зростання вартості на 145,90% за останній рік. Наразі ICP торгується за 13,34 долара, що вище на 0,85% за останні 24 години. Монета зростила на 12,57% за останні 7 днів, і, згідно з останньою прогнозом ціни на криптовалюту ICP, монета може досягти позначки у 17 доларів у наступні роки.

Мережі не бракувало зусиль у маркетингових заходах, оскільки вона акцентувала увагу на подіях, PR та медіа. ICP.Hubs з`явилися у чотирьох регіонах під час 2023 Q3. Тепер фохти розповсюджуються на 19 регіонів з глобальним охопленням.

Бум фреймворку SNS (Система нервового обслуговування) DAO також відіграв велику роль у зростанні ICP. Рік завершився випущенням ICP 12 SNS DAO, з двома ще запускаються в Новому році.

У ICP є кілька оновлень, таких як EVM RPC, децентралізовані границі вузлів, бібліотеки для сертифікації, пороговий Шнорр і т.д., заплановані на цей рік. З більшою кількістю проектів, які звертаються до ICP для початкового росту, очікується, що мережа зросте ще більше в 2024 році.

Нове оновлення Polkadot під назвою Agile Coretime підвищило його ціну на 8%
Нове оновлення Polkadot під назвою Agile Coretime підвищило його ціну на 8%
Polkadot зріс на 8% з апгрейдом Agile Coretime, підсиливши ефективність мережі. Ринкова капіталізація зросла до $6,44 млрд, обсяг торгів збільшився на 18,46%. 🔥📈
Переглянути
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
🌟 Xandeum готує рішення для масштабування Solana та токен XAND. Представлення відбудеться на конференції SOL Breakpoint 2024 в Сінгапурі. 🚀 #crypto #Solana #Xandeum #масштабування #токен
Переглянути
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Solana Mobile випустила Solana Seeker - новий смартфон з поліпшеними характеристиками та інтеграцією штучного інтелекту. Попередні замовлення відкриті за $450, відправка у 2025 році. Ціна токена SOL зросла на 8,34% до $140,67. Солана заробила $70 мільйонів. Криптоспільнота підтримує новину. 🚀
Переглянути
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Крипто журналісти здивовані та радісні новини від Ripple CTO щодо смарт-контрактів на XRPL. Повільне впровадження та поетапний розвиток довіри. Ripple планує внести нову програмованість у XRPL у 2025 році. 🚀
Переглянути