Прогнозування ринкової капіталізації Bitcoin: $2 трлн до вересня 2024

Прогнозування ринкової капіталізації Bitcoin: $2 трлн до вересня 2024

Топовий аналітик передбачає, що ринкова капіталізація Bitcoin досягне $2T

З Bitcoin вище $50,000, топовий аналітик EGRAG Crypto припускає, що BTC досягне ринкової капіталізації у $2 трільйони до вересня.

У своєму твіті сьогодні EGRAG закликав ентузіастів криптовалют готуватися до поїздки життя, оскільки він очікує, що Bitcoin продовжить свій вражаючий рост в цьому році.

Незважаючи на те, EGRAG передбачив, що ринкова капіталізація Bitcoin стрімко зросте до зашкалюючих $2 трільйонів до вересня 2024 року.

#BTC $2 трлн у ринк. капіталізації вересень 2024:

🚀 Готуйтеся до поїздки життя! До вересня 2024 року #BTC має стрімко піднятися 📈 понад позначку у $2 трлн, і це відбувається швидше, ніж когось можна було уявити!

🔥 Тримайтеся міцно, коли ми спостерігаємо за криптореволюцією, що розгортається... pic.twitter.com/LF2ForwvdZ

— EGRAG CRYPTO (@egragcrypto) 13 лютого 2024 р.

На момент написання цього рядка, Bitcoin торгувався за $49,922 зі зростанням на 4.12% за 24 години. Bitcoin наразі має ринкову капіталізацію у $979.8 мільярда.

Згідно з передбаченням EGRAG, ринкова оцінка Bitcoin повинна зрости на 104.12% протягом наступних семи місяців, щоб досягти прогнозованої ринкової капіталізації у $2 трільйони.

З ринковою капіталізацією у $2 трлн одиниця BTC буде варта приблизно $101,901, що на 47.58% більше, ніж його історичний максимум у $69,044.

Потенційні фактори, які можуть допомогти досягнути оцінки Bitcoin у $2 трлн

Є кілька факторів, які можуть допомогти Bitcoin досягти прогнозованої ринкової капіталізації у $2 трлн, включаючи наближене поділок. Bitcoin Halving

Очікується, що наступний Bitcoin Halving відбудеться до 19 квітня 2024 року. Після наближеної оновлення винагорода для майнерів Bitcoin буде скорочена до 3.125 BTC, що сприятиме дефляційній природі активу.

Варто зазначити, що Bitcoin пройшов поділок в 2012, 2016 та 2020 роках. Як показано на попередніх подіях, ціна Bitcoin зазвичай росла після кожної події, відкриваючи шлях для масштабного бикового ринку в усьому ринку.

Наприклад, під час останнього поділку в 2016 році ціна Bitcoin зростала з нижче $10,000 до вражаючих $69,044 протягом 18 місяців. Декілька аналітиків припускали, що Bitcoin може пройти схоже збільшення ціни після наступного бігового ринку.

Ростучий попит на Bitcoin ETF

Інший фактор, який може призвести до оцінки Bitcoin у $2 трлн протягом наступних семи місяців - це зростаючий попит на біткоїн-ETF серед традиційних інвесторів. Попит на ці фонди вибухнув в останні часи, перевищивши початкові прогнози.

З посиланням на дані від CoinShares, Financial Times повідомив учора, що 11 схвалених Біткоїн-фондів наприкінці січня залучили близько $3 мільярдів в чистих потоках, незважаючи на те, що конвертований продукт Grayscale бачив відтік понад $6 мільярдів під час початкових стадій торгівлі.

Поки Біткоїн-ETF продовжують залучати інтерес, криптоексперти оптимістично налаштовані на те, що традиційні фінансові інвестори можуть вирішити виділити частину свого портфеля на ці продукти, сприяючи таким чином захоплюючому росту BTC.

Проблемний баг Bitcoin Core - попередження і виправлення
Проблемний баг Bitcoin Core - попередження і виправлення
🔒Bitcoin Core натрапив на серйозний баг, що може погрожувати 17% вузлів мережі. Зараз патч доступний, але вразливість може використовуватися небезпечними особами. ⚠️🤖 #BitcoinCore #вразливість #атака
Переглянути
Біткоїн: готування до прориву понад 65 тис. доларів
Біткоїн: готування до прориву понад 65 тис. доларів
Біткоїн досяг нового рекорду в $64,133, підтримує його підвищення BlackRock. Незважаючи на зниження Lightning Network, ринок під кермом булів. Чи досягне він $65,000? 📈💰
Переглянути
Крипто Shorts страждають через стиск на $147 мільйонів, оскільки Bitcoin повернувся вище за $63,000 - Стиск на $147 мільйонів: Bitcoin вище за $63,000
Крипто Shorts страждають через стиск на $147 мільйонів, оскільки Bitcoin повернувся вище за $63,000 - Стиск на $147 мільйонів: Bitcoin вище за $63,000
Bitcoin перевершив $63,000, спричинивши ліквідацію $147 млн коротких позицій. Альткоїни також зросли. Сектор криптовалют став свідком значної волатильності. Стиск відбувся через значний рух активів. ⬆️📈
Переглянути
Кореляція біткоїна і S&P 500: восходящий тренд
Кореляція біткоїна і S&P 500: восходящий тренд
📈 Біткоїн росте разом з індексом S&P 500, що свідчить про зростаючу кореляцію. Відзначається входження інституційних гравців та зниження ставок Феду. Біткоїн показує вражаючі показники, перевершуючи альткоїни. Індекс також збільшується, що підкреслює позитивну динаміку ринку. Очікується збереження кореляції, але ризик регулятивних перешкод може змінити ситуацію. В цілому, біткоїн продовжує бути привабливою інвестицією. 🚀
Переглянути