Chainlink (LINK) зростає на 10% до $20 - вплив китів

Chainlink (LINK) зростає на 10% до $20 - вплив китів

Ціна Chainlink (LINK) зростає на 10% понад $20 на тлі сильної активності великих китів

Після відступу до $18 на початку тижня, постачальник оракулів Chainlink (LINK) знову стрімко зросла на 10%, перевищуючи рівень у $20. На момент написання, ціна Chainlink (LINK) торгується на рівні $20.16, стоячи на важливому розбійному перехресті. Аналітики вже передбачають подальше зростання до $25. Кит Chainlink робить велике накопичення

У останні дні спостерігалося помітне зростання інтересу від великих китів Chainlink, особливо спричинених інтенсифікацією діяльності з певного китового гаманця.

Дані від Lookonchain свідчать, що цей конкретний китовий гаманець постійно накопичував LINK протягом останніх трьох днів. Наразі китовий гаманець придбав загалом 4,556,684 токенів, що оцінюється приблизно в $83.6 мільйона за поточною ціною LINK.

Постійне накопичення цим китовим гаманцем розглядається як позитивний індикатор, що натякає на очікування потенційного майбутнього зростання ціни LINK.

Аналіз критичних метрик показав значне зростання загальної кількості власників Chainlink. Згідно з даними від Santiment, в останні місяці спостерігається помітне збільшення кількості власників LINK.

Між січнем і поточною датою кількість власників зросла приблизно на 9,000, досягнувши загальної кількості власників 717,000 згідно з останнім доступними даними. Додаткове дослідження запасів біржі показує недавній тренд, коли інвестори виводять свої утримання LINK з бірж.

На останні доступні дані, запас на біржах також скоротився до близько 21.5% від загального попиту LINK. Цей тренд також свідчить про те, що, наскільки накопичення продовжується, значна частина власності LINK вибирається з бірж.

Вивід з бірж свідчить про очікування можливого майбутнього стрибка цін, що може привести до підйому ціни LINK з її поточного положення.

Дія ціни LINK

Незважаючи на те, що багато токенів переживають спад, Chainlink (LINK) виступає як видатний виконавець, показуючи значний рух ціни протягом минулих 30 днів. З вражаючим зростанням на 35.37% в минулому місяці, разом з додатковим 15% приростом минулого тижня, домінування бичачого імпульсу очевидно з зеленими лініями на графіках Chainlink.

Після підйому понад рівень опори у $18.57, наступна значуща перешкода залишається на лінії тренду опори у $20.58. Успішний прорив цієї зони може потенційно порушити ціну Chainlink до рівня $25 в наступних місяцях.

Технічне оновлення в мережі Solana: валідатор Frankendancer від Jump
Технічне оновлення в мережі Solana: валідатор Frankendancer від Jump
Jump випустив валідатор Frankendancer на мережі Solana, покращуючи продуктивність блокчейну. Це додає надійність та конкурентну перевагу мережі. Робота над другим валідатором Firedancer знаходиться на заключній стадії. 🔥🚀
Переглянути
Нове оновлення Polkadot під назвою Agile Coretime підвищило його ціну на 8%
Нове оновлення Polkadot під назвою Agile Coretime підвищило його ціну на 8%
Polkadot зріс на 8% з апгрейдом Agile Coretime, підсиливши ефективність мережі. Ринкова капіталізація зросла до $6,44 млрд, обсяг торгів збільшився на 18,46%. 🔥📈
Переглянути
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
🌟 Xandeum готує рішення для масштабування Solana та токен XAND. Представлення відбудеться на конференції SOL Breakpoint 2024 в Сінгапурі. 🚀 #crypto #Solana #Xandeum #масштабування #токен
Переглянути
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Solana Mobile випустила Solana Seeker - новий смартфон з поліпшеними характеристиками та інтеграцією штучного інтелекту. Попередні замовлення відкриті за $450, відправка у 2025 році. Ціна токена SOL зросла на 8,34% до $140,67. Солана заробила $70 мільйонів. Криптоспільнота підтримує новину. 🚀
Переглянути