JPMorgan не вірить у схвалення Ethereum ETF до травня

JPMorgan не вірить у схвалення Ethereum ETF до травня

JPMorgan не бачить більше 50% ймовірності схвалення Ethereum ETF до травня

JPMorgan не бере великі ставки на те, що Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) схвалить Ethereum Exchange Traded Funds (ETF) в травні - перший термін для схвалення таких фондів.

`На нашу думку, для того, щоб SEC схвалив Ethereum ETF в травні, йому потрібно класифікувати Ethereum як товар (подібно до біткоїна), а не як цінний папір`, - сказав Ніколаос Панігірцоглу з JPMorgan The Block. `Це далеко не гарантовано, і мені не здається, що SEC класифікує Ethereum як товар до травня з більш як 50% ймовірністю`.

На початку цього тижня SEC схвалила Bitcoin ETF після понад 10-річних відмов. Тепер трейдери ставлять на те, що Ethereum ETF можуть бути наступними в черзі для отримання дозволу, оскільки ціна ефіру за останні сім днів зросла майже на 20%, порівняно з ростом біткоїна на 2,5% за той же період.

Однак, на думку Панігірцоглу, SEC `продовжує сигналізувати, що вона все ще розглядає всі інші криптовалюти, крім біткоїна, як цінні папери`.

В минулому році JPMorgan заявив, що законодавці США можуть ввести ефір в нову `іншу категорію`, щоб уникнути класифікації його як цінного паперу.

Протягом майже п`ятигодинного слухання з законодавцями минулого року голова SEC Гарі Генслер нехотів сказати, чи є ETH цінним папером. І на початку цього тижня, схвалюючи Bitcoin ETF, Генслер сказав, що це рішення `у жодному разі не повинно свідчити про готовність Комісії затверджувати стандарти лістингу для цінних паперів криптовалют`.

Деякі аналітики, у тому числі Джеймс Сейффарт з Bloomberg Intelligence, були більш оптимістичнішими, ніж JPMorgan, стосовно схвалення Ethereum ETF.

SEC змушена була затвердити Bitcoin ETF частково через те, що вже схвалювала Bitcoin Futures ETF, а федеральний суд вирішив, що SEC повинна переглянути свою відмову в перетворенні Grayscale Bitcoin Trust в ETF.

Декілька компаній, включаючи BlackRock та Fidelity, недавно заявили про Ethereum ETF.

Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Власники Ethereum діляться на стратегії умови ринкової нестабільності. Великі гравці пасивні, середні накопичують, ціна ETH знижується, але обсяг торгів стабільний. 🔮📉 #Ethereum #криптоновини
Переглянути
Ефіріум: биковий настрій і наміри
Ефіріум: биковий настрій і наміри
Ethereum набирає силу, пройшовши опори і рухаючись вгору. Біткойн також підтримує биковий настрій. Технічні показники свідчать про подальший ріст. 🚀📈
Переглянути
Концерт Віталіка Бутеріна на TOKEN2049. Вплив Layer-2 на Ethereum.
Концерт Віталіка Бутеріна на TOKEN2049. Вплив Layer-2 на Ethereum.
Віталік Бутерін співав на TOKEN2049 про успішність мереж Layer-2 Ethereum, зниження комісій та покращення швидкості транзакцій. Ethereum залишається стабільним, але наразі активність DApp зменшується. Ціна ETH може опуститися до $2111, але також є можливість підйому до $2850 та навіть $3000. 🎤🚀🤑
Переглянути