Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності

Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності

Адреса Ethereum ICO внесення 10 000 ETH після 2 років бездіяльності Учасник ICO Ethereum сьогодні вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після двох років бездіяльності.

Дані від Etherscan показують, що один з китів Ethereum, який був бездіяльний протягом двох років, перемістив частину своєї криптовалютної стопи для можливих продажів. Гаманець прокинувся сьогодні, перераховуючи 10 000 ETH на криптовалютну біржу Kraken до 7:47 AM (UTC).

Кит продав Ethereum за $24.37 мільйона за середньою ціною $2,437 за монету. З продажів гаманець тепер має 9,298 ETH ($22.63 мільйона).

Слід зазначити, що цей гаманець брав участь в початковому монетному пропозиції Ethereum (ICO) дев`ять років тому. Кит отримав 50 000 ETH, які коштували $15,500 у 2015 році. За поточною ринковою ціною цей пакет оцінюється в $121.8 мільйона, вражаючий зріст на 785,806%. Активність китів ICO Ethereum на зростанні

Четвертковий продаж - один із численних продажів китів ICO Ethereum останнім часом. Ці активності викликали побоювання серед криптоспільноти щодо можливих ринкових наслідків.

Раніше було показано, що інший отримувач токенів Ethereum з ранніх часів перемістив 2,000 ETH ($5.47 мільйона) після понад дев`яти років бездіяльності. Це сталось після того, як мережа Golem, яка отримала 820,000 ETH від ICO, продала Ethereum на суму $21 мільйону у серпні.

Окрім учасників ICO, інші бездіяльні кити також почали продавати свою стопу. Бездіяльний кит перемістив 16,636 ETH два дні тому після восьми з половиною років бездіяльності. Слід зазначити, що гаманець продався з прибутком 44,600%.

Тим часом, бики Ethereum зазнали найбільш серйозних невдач, оскільки актив показав внутрішню слабкість ціни. Це грубе несправедливе ставлення може бути пов`язане з постійними продажами від китів та розчаруванням припливів в Ethereum на місцевий фондовий біржових фондів (ETFs).

ETF зафіксували третій поспіль день чистого виведення коштів у середу, з продажем емітентами $9.74 мільйона вартості Ethereum. Зокрема, фонди побачили нетто кумулятивний витік в $615.5 мільйона з моменту запуску 23 липня.

Більше того, слабкість ціни Ethereum проти Bitcoin призвела до того, що один кит постраждає від нереалізованої втрати в розмірі $49 мільйонів. Ентузіаст відчуває значну втрату після того, як він виступав стороною у парі ETH/BTC.

Однак Ethereum показав ознаки життя після зростання на 4% за останні 24 години до $2,431. Торговий обсяг активу стрімко зросло на 35% до $21.3 мільярда, що свідчить про зростання ринкової активності.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Власники Ethereum діляться на стратегії умови ринкової нестабільності. Великі гравці пасивні, середні накопичують, ціна ETH знижується, але обсяг торгів стабільний. 🔮📉 #Ethereum #криптоновини
Переглянути