Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso

Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso

Ripple Moves 100,000,000 XRP, Sends 19,700,000 to Bitso

Адреса, яка належить блокчейн-платіжній компанії Ripple, перемістила 100 мільйонів XRP, передаючи 19,7 мільйона токенів на криптовалютну біржу Bitso.

Передовий сервіс відстеження криптовалют Whale Alert зареєстрував трансакцію у твіті вчора, підкреслюючи, що 100 мільйонів XRP коштували $57,92 мільйона на момент трансферу.

Дані від Bithomp показують, що відправницький гаманець, rP4…xv3, перемістив 100 мільйонів XRP на гаманець rhW…2hk, з обома адресами, які позначені як невідомі у досліднику XRP Ledger.

Зауважується, що відправницький гаманець був активний протягом цього тижня, переміщаючи великі частини XRP на різні адреси. Одна замітна трансакція відбулася 17 вересня, коли адреса передала 50 мільйонів XRP на ту ж адресу отримувача.

На момент написання відправницький гаманець має баланс у 50,181 мільйона XRP. Хоча Whale Alert позначив відправну адресу як невідому, дані свідчать про те, що адреса має зв`язок з Ripple.

Збільшення вивантаження?

Тим часом, велика активність китів викликала свіжі занепокоєння серед поціновувачів XRP, з деякими користувачами висловлюючи припущення, що отримувальний гаманець може найближчим часом вивантажити токени.

Ці занепокоєння поступово стають реальністю, оскільки дані від Bithomp підтверджують, що власник за гаманцем почав робити великі рухи. Кілька хвилин після отримання 100 мільйонів XRP, адреса перемістила 19,957 мільйона XRP на інший гаманець Ripple.

Цікаво, що незабаром після отримання цих токенів, гаманець Ripple перемістив 19,957 мільйона токенів XRP на дві різні біржі. Зокрема, Ripple спочатку переклав 19,7 мільйона XRP на біржу Bitso, а потім за шість хвилин перевів 257,000 токенів на біржу Bitstamp.

Тим часом, The Crypto Basic звітував про кілька трансакцій китів, пов`язаних з XRP з початку цього місяця. Зокрема, 5 вересня ми повідомляли, що невідомий кит вклав 95 мільйонів XRP на Binance. Інший кит передав 105 мільйонів XRP на непозначену адресу два дні потому.

Тим часом, XRP наразі торгується за $0,5858, що представляє собою зростання на 9,09% в щотижневих графіках. Сьома за розміром криптовалюта також провела невелике ралі в 1,98% за останні 24 години.

Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
🌟 Xandeum готує рішення для масштабування Solana та токен XAND. Представлення відбудеться на конференції SOL Breakpoint 2024 в Сінгапурі. 🚀 #crypto #Solana #Xandeum #масштабування #токен
Переглянути
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Solana Mobile випустила Solana Seeker - новий смартфон з поліпшеними характеристиками та інтеграцією штучного інтелекту. Попередні замовлення відкриті за $450, відправка у 2025 році. Ціна токена SOL зросла на 8,34% до $140,67. Солана заробила $70 мільйонів. Криптоспільнота підтримує новину. 🚀
Переглянути
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Крипто журналісти здивовані та радісні новини від Ripple CTO щодо смарт-контрактів на XRPL. Повільне впровадження та поетапний розвиток довіри. Ripple планує внести нову програмованість у XRPL у 2025 році. 🚀
Переглянути
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Shibarium вражає зростанням транзакцій SHIB та BONE на 2024%, що викликає занепокоєння серед користувачів. 🚀📈 #ShibaInu #криптоновини
Переглянути