BabyDogeCoin (BabyDoge) стрімко зросла в обсязі торгів на 1 000%

BabyDogeCoin (BabyDoge) стрімко зросла в обсязі торгів на 1 000%

BabyDogeCoin (BabyDoge) стрімко зросла в обсязі торгів на 1 000% після стрибка ціни.

BabyDogeCoin (BabyDoge), весела мем-монета на основі ланцюга BNB, зазнала вражаючого зростання обсягів торгів на 1 330%, супроводжуваного значним зростанням цін.

За даними CoinMarketCap, щоденний обсяг торгів токеном стрибнув з відносно скромних рівнів на понад $105,27 мільйона за останні 24 години.

Це зростання обсягів супроводжується відповідним стрибком в ціні BabyDoge, яка зросла майже на 55% за той самий період. Сплеск у обсягах свідчить про те, що учасники ринку капіталізують на ралі цін, при цьому зростає тиск на покупку, що підштовхує токен вгору.

На момент написання BabyDogeCoin випереджала більшість мем-монет, які в основному торгуються в мінусі, і виріс на 53% за останні 24 години до $0.000000001604, а також вирос на 73% за тиждень.

Недавнє зростання ціни та обсягу відбувається, оскільки BabyDoge досягла нового списку на Binance. Binance оголошує новий список BabyDogeCoin

Binance оголосив про включення BabyDogeCoin під тегом seed на своїх різних платформах, включаючи Binance Simple Earn, `Buy Crypto,` Binance Convert, Binance Margin та Binance Auto-Invest наряду з мем-монетами NEIRO та TURBO.

Згідно з оголошенням від Binance, Simple Earn Flexible включить BabyDogeCoin (1MBABYDOGE) нарівні з іншими мем-токенами на Binance Simple Earn 16 вересня о 10:00 ранку (UTC) і буде доступний для підписки.

З 17 вересня о 10:00 ранку (UTC) користувачі зможуть придбати 1MBABYDOGE, використовуючи будь-який із способів оплати, підтриманих на Binance Auto-Invest.

Binance Margin також запропонує 1MBABYDOGE як новий позичальний актив на Cross and Isolated Margin, а також пару 1MBABYDOGE/USDT на Cross та Isolated Margin 16 вересня о 11:00 ранку (UTC).

Для розширення списку торгових виборів, що пропонуються на Binance Futures та покращення торгівельного досвіду користувачів, Binance Futures запустить Perpetual Contract 1MBABYDOGEUSDT 16 вересня о 11:35 ранку (UTC) з до 75-кратним використанням.

Новий стейблкоін EURe на блокчейні Noble: революція для європейських трансакцій
Новий стейблкоін EURe на блокчейні Noble: революція для європейських трансакцій
Monerium запустив EURe, перший стейблкоїн, підтриманий євро, на блокчейні Noble у космосі. Революційні євро-перекази та дотримання регулятивів. Інтеграція з SEPA та безпека MiCA. Noble - мережа для стейблкоїнів і переказів. Протокол IBC для міжблокчейнових операцій. Перспективи екосистеми Cosmos. EURe - крок у фінтех розвитку. 🚀🌐⚖️💱 #Monerium #EURe #Noble #Cosmos #SEPA #MiCA #IBC
Переглянути
Курс Kadena зросла на 30% після оголошення від Binance
Курс Kadena зросла на 30% після оголошення від Binance
Курс Kadena (KDA) збільшився на 30% після оголошення від Binance. Торгівля фьючерсами сприяє оптимізму серед інвесторів 😊🚀.
Переглянути
Криптотрейдер збагатів на $800 до $400 тис. за тиждень
Криптотрейдер збагатів на $800 до $400 тис. за тиждень
Криптотрейдер перетворив $800 в $400 тис. за тиждень, інвестуючи у мем-монету MOODENG на платформі Solana. MOODENG стала популярною завдяки вірусності у соцмережах, приносячи 500-кратний прибуток. Це ще один успішний приклад використання мем-монет для заробітку. 😎🚀📈
Переглянути
Неправедний пастор: історія афери з мем-монетою Курка Риба
Неправедний пастор: історія афери з мем-монетою Курка Риба
Угорська Курка Риба після алегацій про обман вигнала пастора, який отримував пожертви без ведома команди. Релігійна монета перетворилася на шахрайський проект. Келбі планував побудувати церкву за кошти спільноти. Після скандалу він створив нову монету і швидко збанкрутував, втративши довіру. 🐔📉🚫#криптозахист.
Переглянути