Пітер Шифф і Bitcoin: прогнози на фоні зростання золота

Пітер Шифф і Bitcoin: прогнози на фоні зростання золота

Пітер Шифф лякає інвесторів у Bitcoin та американців у п`ятницю 13-го

У цю п`ятницю 13-го Пітер Шифф заявив, що це `щасливий` день для інвесторів у золото, оскільки дорогоцінний метал торгується на новому історичному максимумі в $2600. Інвестори в Bitcoin (BTC) за Шиффом, однак, `не везе`, як і всім американцям взагалі, стверджує банкір і фінансовий експерт.

Навіть, з високими цінами на золото не просто віддзеркалюють ринкові тенденції. Вони сигналізують про щось більш тривожне, таке як зростання інфляції, безробіття, підвищення довгострокових процентних ставок, і можливо навіть рецесія на горизонті.

У той час як багато хто очікує зниження процентних ставок Федеральною резервною системою наступного тижня, що, за думкою деяких, підтримає подальший рух золота, історія показує, що золото часто добре себе показує в періоди грошових змін.

Тепер, з очікуванням знову понизити процентні ставки Федерального резерву, можливо не негайно, всеж те очікування таких змін, як правило, піднімає ціни на золото вгору. Можна провести паралелі з липнем 2019 року, коли Федеральний резерв знизив процентні ставки вперше за 11 років - вартість золота зросла на 26,35% протягом наступного року.

Тим часом, Bitcoin, хоча деякими сприймається як золото 2.0, поки ще не з`явився як такий надійний пристань в очах більшості учасників ринку; хоча його все ще вважають цифровим золотом через його дефляційну природу та рідкість, криптовалюта в цілому сприймається як бета версія технологічних акцій і найризикованіші активи.

Тому, результати NASDAQ зараз можуть бути важливішими для BTC, ніж дорогоцінний метал, і чому або технологічні акції або цифрові активи не гарантовано проти вільного падіння під час рецесії.

Надмірний вивід Bitcoin: верхні біржі реагують
Надмірний вивід Bitcoin: верхні біржі реагують
Bitcoin у сумі $500 мільйонів вийшов з верхніх бірж. Були здійснені великі перекази з Huobi і Kraken на адресу Poloniex. Поки курс Bitcoin не реагував на це. можливі різні сценарії. Курс між $63,000-$67,500. 📈🔥
Переглянути
Біткойн готується до параболічного зростання
Біткойн готується до параболічного зростання
Біткойн піднімається до параболічної фази, каже аналітик. Ціль - новий історичний максимум найближчим часом. $59,958 зараз. 🚀📈 #біткойн
Переглянути
Bitcoin: Глобальна ліквідність та $100,000
Bitcoin: Глобальна ліквідність та $100,000
Bitcoin може досягти $100,000 завдяки глобальній ліквідності і зниженню ставок. Ринок очікує биковий тренд, але є ризики. Росте кореляція між ліквідністю та Bitcoin. Зниження ставок сприяє волатильності, але існують небезпеки. Bitcoin може стати безпечним активом. Ціна може досягти $100,000 швидше, ніж очікуємо. 🚀🌕
Переглянути
Шлях Біткоїна до $1M: Аналіз та Перспективи
Шлях Біткоїна до $1M: Аналіз та Перспективи
📈 $62K ціна BTC після зниження ставок. Звіт передбачає можливе досягнення $1M до 2037 року. Відновлення ринку на підході. 🚀
Переглянути