Невеликий палючий зріст: SHIB спалахує на 340%, Ціна реагує

Невеликий палючий зріст: SHIB спалахує на 340%, Ціна реагує

SHIB Палиться й демонструє ракетний зріст на 340%, Ціна реагує несподівано

Згідно з недавнім оновленням, яке поділило сервіс відстеження гаманців Shibburn, протягом останнього дня одна з основних метрик Шиба Іну - швидкість спалювання - продемонструвала великий зріст, збільшившись на кілька сотень відсотків.

Це сталося завдяки мільйонам цих `мем` монет, які були передані на спалювальні блокчейн гаманці протягом ночі.

Тим часом, ціна Шиба Іну також відзначила значний зріст. Швидкість спалювання SHIB зростає на 340%

Згадана платформа відстеження SHIB поділилася тим, що за останні 24 години щоденна швидкість спалювання SHIB встигла стрімко збільшитися на вражаючі 340,27%.

Кількість `мем` монет, заблокованих на адресах блокчейн, на які неможливо витратити, вистрибнула до загальної суми 11 080 178 порівняно з 2 516 677 SHIB, які були спалено спільнотою SHIB вчора, коли ця метрика спалювання показала приблизно мінус 20%.

Зараз зафіксовано сім попалення, наголошує джерело даних, з найбільшим попаленням, яке було зареєстровано досі, носить назву 10 007 448 SHIB. Решта транзакцій коштували набагато менше, ніж навіть один мільйон монет Шиба Іну. Активність транзакцій на Shibarium залишається низькою

Згідно з даними, поділеними дослідником Shibariumscan, загальна кількість щоденних транзакцій на блокчейн Shibarium другого рівня залишається дуже низькою. Вона ще більше сповзла нижче порівняно з 11 вересня, коли ця метрика показала 5 430 трансферів до 3 810 у 12 вересня.

Активність транзакцій на Shibarium має прямий вплив на швидкість спалювання SHIB, оскільки частина плати за газ на Shibarium, оплачена у токенах BONE, відкладається та перетворюється в монети Шиба Іну для автоматичного спалювання.

У листопаді та грудні 2023 року, а також у січні 2024 року, команда SHIB вручну спалила кілька десятків мільярдів своїх місцевих `мем` монет. Тепер ці спалювання проводяться автоматично після останнього важливого оновлення на мережі другого рівня.

Тим часом, загальна кількість транзакцій на Shibarium наближається до великого нового позначення в 420 мільйонів після близько 13 місяців з моменту запуску у серпні минулого року. Наразі ця метрика становить 418 180 344. Кількість гаманців, підключених до Shibarium, дорівнює 1 814 776, а мережа вже згенерувала 6 807 807 блоків.

Протягом останніх 24 годин ціна другої за величиною `мем` монети збільшилася приблизно на 2%, до рівня ціни 0,00001350 долара. Загалом, Шиба Іну торгується в цьому діапазоні протягом останнього тижня.

Демонстраційний день IOTA: новинки та презентації на IOTA EVM
Демонстраційний день IOTA: новинки та презентації на IOTA EVM
IOTA провела демонстраційний день з інноваціями та презентаціями на IOTA EVM. Розкрито шість проектів RWA зі Сінгапуру, підтриманих програмою акселерації. Курс IOTA зрос на 7.6%. 🚀
Переглянути
Coinbase визнає XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи - важливість класифікації
Coinbase визнає XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи - важливість класифікації
Coinbase визнала XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи. XRP-спільнота обговорює регуляторний статус. Coinbase класифікує XRP, SHIB та ще 7 криптовалют як валюти 🚀
Переглянути
Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso
Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso
Ripple відправив 19,7 млн XRP на Bitso, кити можуть вивантажити токени. Рухи криптовалюти викликали занепокоєння, але XRP відзначається зростанням на ринку. 🚀⏳
Переглянути
Можливий ріст Shiba Inu до $1: аналіз CoinW
Можливий ріст Shiba Inu до $1: аналіз CoinW
🚀 CoinW прогнозує Shiba Inu до $1. Інвестори в захваті від можливої революції у криптосвіті. Дримайте SHIB, готуйтесь до змін. 🌕
Переглянути