Анімока Брендс Японія стає Guardian рівня 3 у мережі Orbs

Анімока Брендс Японія стає Guardian рівня 3 у мережі Orbs

Animoca Brands Japan приєднується до екосистеми Orbs як Guardian рівня 3

Найновіший Guardian, який приєднався до мережі рівня 3 екосистеми Orbs, – Animoca Brands Japan, за інформацією компанії. Для забезпечення надійності та безпеки Orbs L3 японська гілка гігантської глобальної геймінгової та web3 компанії буде працювати як валидаторний вузол.

Animoca Brands Japan – потужна сила в індустрії web3, стратегічна дочірня компанія Animoca Brands Corporation Limited. Приєднуючись до екосистеми Orbs, Animoca Brands Japan надає велику кількість знань та широку мережу для обслуговування власників інтелектуальної власності та контенту в Японії. Це стосується великих видавців, брендів, навчальних закладів, спортивних організацій та розробників ігор.

З метою забезпечення постійного успіху мережі Orbs, Animoca Brands Japan приєднався до визначеної групи Guardian. Механізм доказу частки та основа технології рівня 3 Orbs надаються Guardian Orbs. Без потреби в централізованій інфраструктурі, платформи DeFi можуть надавати масштабовані, ефективні та безпечні можливості торгівлі через їх децентралізовані рішення на задньому фоні.

Щоб фундаментальні протоколи Orbs працювали надійно, ефективно та стабільно, Guardian відіграють ключову роль: dTWAP та dLIMIT: Розширені рішення замовлення у торгівлі Hub ліквідності: Агрегована ліквідність для DEXs Hub перетику: Всеосяжний набір для декількох платформ децентралізованих постійних платформ.

Видатні проекти, такі як PancakeSwap, Sushiswap, QuickSwap та SpookySwap, інтегровані з цими протоколами, які надають виконання на рівні CeFi для платформ DeFi. Система Hub ліквідності, розроблена Orbs, тепер використовується всіма основними біржами для надання кращих цін DEX.

Рішення ліквідності Orbs поповнені додатковою участю Animoca Brands Japan. Ці рішення вже включені в декілька L2 мереж та протоколів. Протоколи Orbs будуть працювати на енергії Animoca Brands Japan, Guardian. Торгівці, сторонні вирішувачі, які борються за ліквідність на ланцюжку для заповнення свопів, та маркет-мейкери – серед багатьох організацій, які використовують ці протоколи. При цьому Animoca Brands Japan підвищить впізнаваність технології Orbs в Азії та сприятиме росту її екосистеми.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути