Ріст екосистеми Cardano у серпні 2024: Деталі

Ріст екосистеми Cardano у серпні 2024: Деталі

Cardano зафіксувала вражаючий ріст у щомісячному звіті: Деталі

Фонд Cardano опублікував дані ланцюжка блоків за минулий місяць серпня 2024 року. У своєму твіті Фонд Cardano виокремив стабільний ріст усього екосистеми Cardano зі збільшенням угод, гаманців та власних токенів.

Згідно з доданим до твіту зображенням, кількість транзакцій в мережі Cardano зросла на 1,51% в серпні до 95,9 мільйонів.

Гаманці зросли на 0,67% до 4,87 мільйона, а делеговані гаманці зросли на 1,33 мільйона або на 0,98%. Скрипти Plutus зросли на 0,75% у серпні до 6 709, тоді як власні токени зросли на 0,85% до 10,3 мільйона. Політики зросли на 6,53% до 160 299. Між тим, типи транзакцій у мережі Cardano складають 31% смарт-контрактів, 49% простих транзакцій та 20% метаданих без смарт-контрактів. Cardano продовжує рости.

Розвиток Cardano у серпні 2024 року 📊

Ми побачили стабільний ріст усього екосистеми @Cardano минулого місяця — більше угод, більше гаманців, більше власних токенів. Вперед і вгору!

У окремому твіті розробник Cardano Input Output Global (IOG) поділився оновленням розробки за серпень, виклавши головні події за місяць.

Екосистема Cardano продовжує рости. Станом на 30 серпня 2024 року, IOG розкрив 1373 проекти, які на даний момент будуються на Cardano. Кількість політик токенів зросла на 8375, а кількість виданих власних токенів зросла на 110 000.

Скрипти Plutus зросли на 5995 до загальної кількості 74 729. Загальна кількість транзакцій зросла на 1,5 мільйона за останній місяць.

Серпень також був свідком численних розвитків, випусків і досягнень щодо оновлення Chang.

Команда ledger продовжувала працювати над ерою Conway ledger та тестуванням, щоб забезпечити плавний досвід для користувачів після першої стадії оновлення Chang.

Команда Lace запустила Lace v.1.14, пропонуючи покращену функціональність гаманця та забезпечуючи покращений досвід користувача.

Команда Plutus завершила конформне тестування для всіх залишкових бітових примітивів (CIP-0122 та CIP-0123), включаючи integerToByteString та byteStringToInteger, активовані під час першої стадії оновлення Chang.

Команда Hydra випустила версію 0.18.0, яка включає інкрементні деінкременти. Також працювала над підтримкою Hydra Doom, забезпечуючи сумісність з вищестоячими залежностями.

Демонстраційний день IOTA: новинки та презентації на IOTA EVM
Демонстраційний день IOTA: новинки та презентації на IOTA EVM
IOTA провела демонстраційний день з інноваціями та презентаціями на IOTA EVM. Розкрито шість проектів RWA зі Сінгапуру, підтриманих програмою акселерації. Курс IOTA зрос на 7.6%. 🚀
Переглянути
Coinbase визнає XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи - важливість класифікації
Coinbase визнає XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи - важливість класифікації
Coinbase визнала XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи. XRP-спільнота обговорює регуляторний статус. Coinbase класифікує XRP, SHIB та ще 7 криптовалют як валюти 🚀
Переглянути
Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso
Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso
Ripple відправив 19,7 млн XRP на Bitso, кити можуть вивантажити токени. Рухи криптовалюти викликали занепокоєння, але XRP відзначається зростанням на ринку. 🚀⏳
Переглянути
Можливий ріст Shiba Inu до $1: аналіз CoinW
Можливий ріст Shiba Inu до $1: аналіз CoinW
🚀 CoinW прогнозує Shiba Inu до $1. Інвестори в захваті від можливої революції у криптосвіті. Дримайте SHIB, готуйтесь до змін. 🌕
Переглянути