Республіканці відкидають криптовалюту, демократи не відпускають

Республіканці відкидають криптовалюту, демократи не відпускають

Майкл Сейлор каже, що республіканці мають більш `прогресивний` погляд на криптовалюту, демократи `дрифтують до центру`

`Немає сумнівів, що республіканці прийняли дуже позитивне ставлення до криптовалюти,` - сказав виконавчий голова MicroStrategy Майкл Сейлор у понеділок.

З`явившись на CNBC, Сейлор підтвердив свою думку про те, що один біткоїн буде коштувати 13 мільйонів доларів протягом наступних двох десятиліть.

Республіканці випереджають демократів у своїй думці про криптовалюту та біткоїн (BTC), сказав виконавчий голова MicroStrategy (MSTR) Майкл Сейлор.

`Немає сумнівів, що республіканці прийняли дуже позитивне ставлення до криптовалют [...] Особливо Трамп,` - сказав Сейлор у виступі на CNBC у понеділок, коли його запитали про вплив президентських виборів на індустрію.

`На даному етапі республіканці перейшли до дуже прогресивного ставлення, а демократи `дрифтують до середини` [...] щодо їхнього відношення до криптовалют та біткоїну,` - додав він.

Щодо ролі глави Комісії з цінних паперів і бірж США та `криптового каліція` Гарі Генслера у потенційній адміністрації Харріс, Сейлор сказав, що це вище його рівня оплати відповіді на це питання.

Сейлор виглядає спокійним у зв`язку з останнім жорстким падінням біткоїна, яке призвело до падіння ціни до близько семимісячного мінімуму нижче 53 000 доларів на минулому тижні. Він повторив свою віру в те, що біткоїн, який зараз становить 0,1% світового капіталу, в кінцевому підсумку підніметься до 7% світового капіталу, або до ціни в 13 мільйонів доларів протягом наступних двох десятиліть.

MicroStrategy, яка нещодавно змінила свою назву на компанію стратегії біткоїну, зараз каже, що її основна діяльність полягає в перетворенні найбільшої криптовалюти в світі на цінні папери. Компанія почала придбавати біткоїни в серпні 2020 року і наразі володіє приблизно 8,3 мільярда доларів біткоїну за поточною ціною.

Акції MSTR виріс на 879% з моменту початку придбання компанією біткоїну, хоча вони знизилися на 20% протягом останніх шести місяців поряд із поганим виступом BTC.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути