1) Три інноваційні стартапи з блокчейн та криптовалютою
2) XOXNO Network: квитки та блокчейн
3) Build21: реальні активи та блокчейн
4) Globees: конкурент AirBnB у світі криптовалюти

1) Три інноваційні стартапи з блокчейн та криптовалютою 2) XOXNO Network: квитки та блокчейн 3) Build21: реальні активи та блокчейн 4) Globees: конкурент AirBnB у світі криптовалюти

Ці 3 стартапи використовують технологію блокчейн та криптовалюту для інновацій

Хоча найбільш популярною привабливістю криптовалют все ще залишається їх спекулятивний характер — інвестори та трейдери шукають можливостей для зміни життя — справжня цінність технології блокчейн полягає в тому, щоб вирішувати реальні проблеми та стимулювати інновації децентралізованим способом.

На цьому фоні Finbold виявив три стартапи, які використовують цю технологію для створення корисних інструментів для реального світу. Ці компанії нещодавно запустили, анонсували чи перевірили свої рішення в масштабі, що свідчить про ростовий імпульс для проектів, спрямованих на користь.

Як основу їхньої діяльності ці три стартапи розгортають свої продукти та інфраструктуру в блокчейні MultiversX (EGLD). Засновник найстарішого криптовалютного фонду Європи, Джастін Бонс, генеральний директор CyberCapital, назвав MultiversX `технологічним Святим Граалем криптовалюти`.

На рахунок цього, ланцюг EGLD процвітає, бувши першим, хто повністю реалізував три види шардингу, надаючи найбільш масштабований блокчейн на даний момент, зберігаючи при цьому його децентралізацію та безпеку. Це робить MultiversX міцним фундаментом для цих стартапів для будівництва, інновацій та зустрічі попиту.

XOXNO Network інновує у сфері квитків

Спочатку XOXNO Network запустила свій перший продукт мінімальної життєздатності квитків (MVP), підтримуючи подію з фітнесу Sense4Fit 7 вересня.

Згідно зі засновником XOXNO, саміт Sense4Fit зібрав понад 6000 учасників, з яких лише 1% були `людьми Web3`. Як пояснено в коментарі на X, 99% повинні були вперше завантажити криптовалютний гаманець xPortal.

Цікаво, що стартап вважає, що досвід був переважно позитивним, зі скануванням понад 1000 квитків протягом перших годин.

Наш перший MVP квитків успішно запустився на саміті @sense4fit Summit 🚀 Понад 1000 осіб просканували свої квитки протягом перших годин Отримали хорошу зворотну зв`язку як від співробітників, які здійснюють реєстрацію, так і від учасників, ми будемо вдосконалювати деякі частини 😉

Build21 вирішує проблеми реальних активів на ринку нерухомості

Між тим, Forbes Romania повідомив про стартап у сфері нерухомості, Build21, який оголосив про свій запуск 24 вересня. За відомостями видатного фінансового новинного веб-сайту, стартап `використовує принципи та інфраструктуру блокчейну` і також запускається в MultiversX.

Build21 має на меті розробити 21 житловий проект в Румунії, залучаючи інвесторів, експертів та майбутніх мешканців за допомогою технології блокчейн. Компанія спрямовується на маленьких інвесторів, пропонуючи їм прямий доступ до прибутків проекту та права голосу через покупку NFT.

Адріан Васілеску, інженер та підприємець, співзасновник Build21 разом з Ралукою Негреа, яка відповідає за маркетинг та комунікації. Компанія планує запустити можливість інвестування у свій перший проект в 2025 році, оцінюючи прибуток у розмірі 40% протягом двох-трьох років.

Цей запуск обіймає реальний актив (RWA) наратив, збільшуючи його популярність серед інвесторів криптовалют, які слідкують за лідерством у токенізації BlackRock (NYSE: BLK). Globees, конкурент AirBnB, що працює на MultiversX

На останок, Globees виділяється в світі стартапів та криптовалют, як потенційний конкурент AirBnB у галузі тимчасового проживання. Компанія нещодавно запустила свої перші оголошення про оренду, які тепер доступні та функціональні, як було оголошено.

ПЛАТФОРМА GLOBEES ТЕПЕ ДІЄ! 🚀 Наша платформа для відпочинку готова переосмислити ваш досвід як мандрівника та господаря. 👉 https://t.co/Jw7dwMTHOz Дізнається і розкажіть нам, що ви думаєте в коментарях: ми подаруємо 2000-й $ BEE на основі 5 кращих відгуків! pic.twitter.com/RSDtcMqEG6

Цікаво, що Globees також робить ставку на екологічні та дешеві рішення для проживання як частину свого бренду. Більше того, блокчейн-фреймворк спочатку непередбачуваний для щоденних користувачів, прориваючи стіну Web3 з `реальним світом`.

При розвитку технологій рішення, подібні до трьох вищезазначених, стануть більш поширеними в нашому житті. Блокчейни є технологією, яка може змінити гру, якщо правильно масштабувати її з безпекою та децентралізацією, вона може стати міцним фундаментом інноваційних стартапів та використань — поза сферою спекуляцій.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути