Криптовалютний Тетер використовує золото для нового синтетичного долара

Криптовалютний Тетер використовує золото для нового синтетичного долара

Тетер використовує золото для підтримки нового синтетичного долара, оскільки золото менш волатильне, ніж біткоїн, повідомляє Паоло Ардоіно

Однією з причин, чому Tether обрав золото для підтримки свого нового синтетичного долара aUSDT, є його відносна стабільність у порівнянні з біткоїном, заявив генеральний директор Tether Паоло Ардоіно у нещодавньому інтерв`ю з Bloomberg.

`Золото, ймовірно, є найкращим активом для досягнення цієї мети, оскільки воно набагато менш волатильне, ніж біткоїн. Ми ставимо на біткоїн, але золото тоді, ймовірно, кращий вибір для короткострокових цілей,` - пояснив Ардоіно.

Запущений у червні, aUSDT є переколатеризованим Tether Gold (XAUT) і є частиною нової платформи Alloy by Tether від Tether, яка призначена для створення різних прив`язаних активів.

З синтетичним доларом Tether прагне збільшити довіру та прозорість на криптовалютному ринку. Паоло вважає, що підтримка цифрового активу матеріальним товаром, таким як золото, збудить більшу довіру у користувачів.

`Для нас дуже, дуже важливо досліджувати нові способи надання впевненості нашому користувацькому аудиторії та також доводити до технології на основі блокчейн,` - сказав Ардоіно. `Так що до 1971 року долар США був підкріплений золотом.`

Крім того, існує попит на альтернативні варіанти для стейблкоїна USDT від Tether, особливо в країнах, де спостерігається економічна нестабільність, зауважив Ардоіно. Він відзначив, що нова валюта призначена для надання більш стабільної та прозорої опції.

`Ми бачимо також можливість надати можливість іншим, хто хоче бачити більш прозору підтримку нашого синтетичного долара,` - додав Ардоіно.

Запровадження aUSDT передбачає наближення майбутніх президентських виборів у США, що, на думку генерального директора Tether, суттєво вплине на криптовалютну галузь.

`Я вважаю, що вибори будуть дуже важливі для криптовалютної галузі. Ми бачили, що всі кандидати дивилися на поточний стан підтримки криптовалют у США,` - він заявив.

Коментуючи регулятивне середовище, яке оточує криптовалютні бізнеси у США, Ардоіно вказав, що країна не завжди підтримувала криптовалюту.

`Я повинен сказати, що криптовалютна галузь у США не завжди мала дуже хорошу підтримку до нині. Ми бачили дії проти дуже важливих компаній,` - він заявив.

`Я завжди бачив США як домінуючу країну, коли мова йде про усі інновації... країну, яка просуває вперед усі технологічні інновації,` - додав Ардоіно. `І виглядає дивно, що США не використовує ту ж саму можливість у проведенні однієї з найбільш революційних технологій у світі.`

На запитання, яке регулятивне перетворення, таке як пропозиція Дональда Трампа або впровадження захисних заходів чи правил, як план Камали Гарріс є більш важливим, Ардоіно сказав, що інновація та урядові регуляції повинні йти поруч. Він вважає, що гарні правила можуть створити стабільне та безпечне середовище для розвитку індустрії.

Демонстраційний день IOTA: новинки та презентації на IOTA EVM
Демонстраційний день IOTA: новинки та презентації на IOTA EVM
IOTA провела демонстраційний день з інноваціями та презентаціями на IOTA EVM. Розкрито шість проектів RWA зі Сінгапуру, підтриманих програмою акселерації. Курс IOTA зрос на 7.6%. 🚀
Переглянути
Coinbase визнає XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи - важливість класифікації
Coinbase визнає XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи - важливість класифікації
Coinbase визнала XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи. XRP-спільнота обговорює регуляторний статус. Coinbase класифікує XRP, SHIB та ще 7 криптовалют як валюти 🚀
Переглянути
Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso
Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso
Ripple відправив 19,7 млн XRP на Bitso, кити можуть вивантажити токени. Рухи криптовалюти викликали занепокоєння, але XRP відзначається зростанням на ринку. 🚀⏳
Переглянути
Можливий ріст Shiba Inu до $1: аналіз CoinW
Можливий ріст Shiba Inu до $1: аналіз CoinW
🚀 CoinW прогнозує Shiba Inu до $1. Інвестори в захваті від можливої революції у криптосвіті. Дримайте SHIB, готуйтесь до змін. 🌕
Переглянути