Переслідування Мішель Бонд: відповідь прокурорів на обвинувачення Райана Саламе

Переслідування Мішель Бонд: відповідь прокурорів на обвинувачення Райана Саламе

Федеральні прокурори відповіли на звинувачення Райана Саламе в тому, що вони порушили угоду, укладену з колишнім виконавцем FTX - зокрема, те, що вони припинять кримінальне розслідування щодо Мішель Бонд, довголітнього партнера Саламе і матері його дитини.

Але прокурори заявляють, що вони ніколи не робили Саламе таких обіцянок, ані формальних, ані неформальних, і що їхнє переслідування Бонд - те що в полі їхньої компетенції.

У прокуратурі в жорсткій 32-сторінковій записці, поданій у четвер, прокурори закликали суддю округу США Льюїса Каплана Південного округу Нью-Йорка відхилити останню петицію Саламе, у якій він просив виконання умов його угоди про визнання вини або скасування його зізнання та анулювання умов його покарання, називаючи це `безсоромною та самообслуговуючою спробою відмовитися від його вини та засудження... і підірвати законне переслідування Мішель Бонд`.

Бонд, колишній адвокат Комісії з цінних паперів та бірж (SEC) США, яка довгі роки очолювала криптолобіювання в Вашингтоні, була звинувачена в порушенні законів про фінансування виборчих кампаній за незаконне отримання внесків у кампанію від Саламе та інших співробітників FTX під час її невдалих спроб балотуватися у Конгрес у 2022 році. Вона може отримати до 20 років ув`язнення, якщо буде засуджена за всі пункти обвинувачення.

У день, коли прокурори подали до суду обвинувачення Бонд, адвокати Саламе подали петицію до суду, в якій стверджувалося, що `Уряд не виконав свою неявну зобов`язаність не продовжувати обвинувачення в порушенні фінансової діяльності кампанії проти Бонд`.

29 серпня Саламе подав позов про відкликання своєї петиції, щоб дозволити Бонд порушити це питання у власному справі. Однак суддя Каплан вирішив, що він все одно проведе слухання з приводу первісної петиції незалежно від рухання Саламе відкликати її і встановив умови винесення Саламе свого вироку. Саламе має самостійно здатись у в`язницю, щоб розпочати відбування свого покарання наприкінці жовтня.

Прокурори закликали Каплана відхилити петицію без слухання.

У своїй записці прокурори назвали твердження Саламе `неточними, неповними та прямо недостовірними` і заперечили, що вони порушили угоду про визнання вини з Саламе, зауваживши, що `в угоді про визнання вини Саламе не було нічого, що підказувало б, що Урядській прокуратурі Південного округу Нью-Йорка не слідовало б кримінально переслідувати будь-яких кримінальних співучасників Саламе враховуючи його вину`.

Прокурори вважають, що як адвокати Саламе, так і адвокати Бонд знали, що його визнання вини не мала жодного впливу на переслідування Бонд, докладно описуючи розмови, які сягають травня 2023 року, коли вони твердили, що чітко повідомили адвокатам звинувачених, що `Райану не вдасться врегулювати розслідування поведінки Мішель`.

Слухання з цього питання заплановано на 12 вересня 2024 року.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути