Спалювання 14 млн Shiba Inu: зростання швидкості спалювання на 404%

Спалювання 14 млн Shiba Inu: зростання швидкості спалювання на 404%

14 Мільйонів Shiba Inu було знищено, оскільки швидкість спалювання зросла на 404%

Після тижня спаду ціни на більшість цифрових валют, альткойни, такі як Shiba Inu (SHIB), зараз направляють всю свою силу на зворотний зворотний хід. Для мем-монети вона вибирає покластися на її щоденну швидкість спалювання, яка є її дефляційною метрикою, яка сьогодні спричинила підйом. На момент публікації швидкість спалювання SHIB зростала на 404,31%. Ріст швидкості спалювання SHIB спричинить реверсію тенденції?

Статистика показує, що Shiba Inu знищила 14 217 643 SHIB за 24 години. У цю цифру було залучено кілька гаманців, найбільшим з яких був `0x463...b9758`, через який було спалено понад 7,2 мільйона.

З моменту запуску ShibTorch або порталу спалювання Shibarium загальна кількість токенів, відправлених на мертві гаманці, залишалася незмінною. Хоча спалювання має відбуватися автоматично на ланцюжку під час транзакцій, воно підкреслює меншу інтенсивність дій в екосистемі.

Незважаючи на цей спад, згідно з даними Shibburn, за останні сім днів до мертвих гаманців увійшло 312 693 562 SHIB. Одним з солоденьких втіх для багатьох у спільноті Shiba Inu є стабільність дефляційної метрики. Незважаючи на малі числа, що беруть участь у кожній щоденній сесії, спалювання, стабільність приносить свої плоди.

Оновлення SHIB кожну годину

Ціна $SHIB: $0.0000132 (1 година -1,36% ▼ | 24 години -2,05% ▼)
Капіталізація ринку: $7 786 233 135 (-2,02% ▼)
Загальний обсяг: 589 271 512 251 735

Знайомі токени

За останні 24 години: 14 217 643 (404,31% ▲)
За останні 7 днів: 312 693 562 (80,75% ▲)

Остаточна мета мем-монети полягає в достатньому зниженні загального обсягу для спричинення значного зростання вартості SHIB.

Незважаючи на те, що частиною стратегії майбутнього зростання вартості є стимулювання дефляції Shiba Inu, у великих розробників є більші плани.

По-перше, є план увійти до управління спільнотою, оскільки вона прагне стати DAO. За цією моделлю користувачі матимуть можливість впливати на те, що стане з протоколом, повертаючи владу SHIB.

Поза цим, в токен було введено інструментарій розробника, який дозволить інноваторам в екосистемі створювати та запускати використовувані додатки. Хоча він ще не активний, ця інфраструктура SHIB може підвищити корисність, підвищити попит на токени та сприяти майбутньому зростанню ціни.

Демонстраційний день IOTA: новинки та презентації на IOTA EVM
Демонстраційний день IOTA: новинки та презентації на IOTA EVM
IOTA провела демонстраційний день з інноваціями та презентаціями на IOTA EVM. Розкрито шість проектів RWA зі Сінгапуру, підтриманих програмою акселерації. Курс IOTA зрос на 7.6%. 🚀
Переглянути
Coinbase визнає XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи - важливість класифікації
Coinbase визнає XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи - важливість класифікації
Coinbase визнала XRP та Shiba Inu як гроші та цінні активи. XRP-спільнота обговорює регуляторний статус. Coinbase класифікує XRP, SHIB та ще 7 криптовалют як валюти 🚀
Переглянути
Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso
Розплив Ripple: переміщення 100 млн XRP, 19,7 млн на Bitso
Ripple відправив 19,7 млн XRP на Bitso, кити можуть вивантажити токени. Рухи криптовалюти викликали занепокоєння, але XRP відзначається зростанням на ринку. 🚀⏳
Переглянути
Можливий ріст Shiba Inu до $1: аналіз CoinW
Можливий ріст Shiba Inu до $1: аналіз CoinW
🚀 CoinW прогнозує Shiba Inu до $1. Інвестори в захваті від можливої революції у криптосвіті. Дримайте SHIB, готуйтесь до змін. 🌕
Переглянути