Bitcoin: рекордний хешрейт та зростання попиту

Bitcoin: рекордний хешрейт та зростання попиту

Ключові причини, чому хешрейт Bitcoin (BTC) досяг небачених висот

Bitcoin, найбільша криптовалюта за ринковою капіталізацією, досягла нового історичного рекорду, але поки не в ціновому виразі.

Аналітична платформа Glassnode зафіксувала, що хешрейт Bitcoin продовжує активно зростати і досяг нового історичного значення понад 600 ЕГ/с. Це означає, що робиться 600 квінтильйонів спроб кожної секунди, щоб вирішити блокову головоломку.

Зростання хешрейту Bitcoin пов`язане з емоціями, пов`язаними з запуском першого набору Bitcoin-спот-ETF в США.

Після місяців спекуляцій активний клас `Bitcoin` увійшов в нову еру за дозволом Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC) на лістинг та торгівлю 11 Bitcoin-спот-ETF.

Учора розпочалася торгівля одинадцятьма Bitcoin-спот-ETF, серед яких BlackRock`s iShares Bitcoin Trust, Grayscale Bitcoin Trust та ARK 21Shares Bitcoin ETF, з обсягом акцій у $4,6 мільярда.

За даними IntoTheBlock, обсяг on-chain транзакцій Bitcoin досяг максимального рівня з часів краху FTX. У середу обсяг Bitcoin становив $60 мільярдів, майже виключно через великі транзакції. Інші показники Bitcoin зростають.

За даними Glassnode, капітал продовжує надходити в активний клас `Bitcoin`, з реалізованою капіталізацією в розмірі $438 мільярдів, що лише на 6,4% відстає від історичного максимуму. Це найбільший відсотковий приріст за 30 днів з грудня 2021 року, що свідчить про вхід нового попиту на ринок.

Обсяг вирішених on-chain транзакцій також зростає, з більш ніж $5,7 мільярда економічних переказів щодня. Цей настрій підтверджується потоками на біржах, які наразі досягають $4,6 мільярда внесків/виведень щодня, що свідчить про зростання активності інвесторів.

Відкритий інтерес до ф`ючерсів все ще значний - $17,6 мільярда, із цифра більшою лише за 146 торгових днів з листопада 2020 року.

На момент написання ціни BTC скоротилися на 2,95% протягом останніх 24 годин до $45,708 після досягнення максимального рівня $49,102 у вчорашній торгівельній сесії.

Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
🔝🌍 США лідер урядового утримання біткоїну з резервами $12.16 млрд, за ними - Обєднане Королівство, Бутан та Сальвадор. 🇺🇸🇬🇧🇧🇹🇸🇻 Національні стратегії відрізняються: активність, пасивність, фокус на біткоїн. 🔄💰 Важливо стежити за діями країн у цифровому просторі.
Переглянути
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Кутс вважає, що крипторинок може завершувати ведмежу фазу зі зростанням ліквідності. Вершити він підкріплює аналізом альткоїнів та збільшенням грошового обігу. Біткоїн піднявся на 6% до $63,343. 🔮📈
Переглянути
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Біткойн може рости до $108,000-$155,000, згідно з аналізом попередніх циклів ринку. Зараз ми спостерігаємо середньоциклову корекцію, але можливий прорив до нових рекордів найближчим часом. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Standard Chartered прогнозує рост Bitcoin до $125,000 у разі перемоги Трампа та до $75,000 - у разі перемоги Харріс. Стимулом є зниження ставки Федеральної резервної системи та макроекономічні фактори. Слід очікувати позитивні зміни у цифрових активах. 🚀📈🔥
Переглянути