Інтеграція Band Protocol з Flow: партнерство для росту Web3

Інтеграція Band Protocol з Flow: партнерство для росту Web3

Band Protocol інтегрується з Flow в ході оновлення Crescendo

Band Protocol оголосив про стратегічну інтеграцію з Flow, провідною блокчейном на рівні 1, відомою своєю швидкістю, децентралізацією та дружніми для розробників функціями. Це партнерство відбувається вчасно, особливо коли Flow переходить до своєї наступної фази, Crescendo. Цю новину було оприлюднене через Band Protocol на їх офіційному акаунті X.

Раді оголосити про інтеграцію Band Protocol з оновленням Crescendo від @flow_blockchain! Ця співпраця надає розробникам EVM безпечні, масштабовані та в реальному часі рішення для побудови інноваційних веб-додатків безперешкодно на Flow.

Flow одержить користь від децентралізованого оракула даних Band Protocol, оскільки це зробить процес отримання точних даних реального світу для розробників їх децентралізованих додатків більш простим. Це великий крок у еволюції екосистеми Flow та надає можливість проаналізувати наслідки таких змін.

Band Protocol дозволяє розробникам Flow отримувати дані з бірж, таких як CoinMarketCap та Binance; безпечно використовувати консенсус BandChain для перевірки даних та повідомляти виконані дані Flow. Таким чином підвищується надійність інформації, що використовують додатки на Flow, такі як реальні ціни на певні криптовалюти, наприклад BTC/USD або ETH/USD.

Партнерство Band Protocol та Flow підтримує творчий ріст у Web3

Мова програмування Cadence, а також сумісність з EVM покращують можливості Flow для допомоги розробникам інтегруватися з потоком даних від Band Protocol. Це допомагає спрощувати розробку та розгортання нових децентралізованих додатків, особливо в нових підсекторах геймінгу, децентралізованої фінансової сфери (DeFi) та нефунгованих токенів (NFT).

Це оновлення відоме як Crescendo поліпшує архітектуру потоку для підтримки розгортання додатків на основі Ethereum на потік без необхідності зміни контракту. Партнерство Band Protocol та Flow, як вважається, створює нові можливості як для розробників, так і для користувачів, підвищуючи творчість у сфері Web3.

Рухаючись вперед, Band Protocol продовжує покращувати можливості Flow для надання ще більше послуг з обробки даних, безпеки та можливостей для складніших випадків використання, щоб привести до інтегрованого світу Web3.

Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
🌟 Xandeum готує рішення для масштабування Solana та токен XAND. Представлення відбудеться на конференції SOL Breakpoint 2024 в Сінгапурі. 🚀 #crypto #Solana #Xandeum #масштабування #токен
Переглянути
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Solana Mobile випустила Solana Seeker - новий смартфон з поліпшеними характеристиками та інтеграцією штучного інтелекту. Попередні замовлення відкриті за $450, відправка у 2025 році. Ціна токена SOL зросла на 8,34% до $140,67. Солана заробила $70 мільйонів. Криптоспільнота підтримує новину. 🚀
Переглянути
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Крипто журналісти здивовані та радісні новини від Ripple CTO щодо смарт-контрактів на XRPL. Повільне впровадження та поетапний розвиток довіри. Ripple планує внести нову програмованість у XRPL у 2025 році. 🚀
Переглянути
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Shibarium вражає зростанням транзакцій SHIB та BONE на 2024%, що викликає занепокоєння серед користувачів. 🚀📈 #ShibaInu #криптоновини
Переглянути