Нові рухи Ripple у напрямку смарт-контрактів на XRPL

Нові рухи Ripple у напрямку смарт-контрактів на XRPL

Ripple President Breaks Silence on XRPL`s Groundbreaking Move

Ripple недавно зробив кілька ключових оголошень на акціях XRPL в Кореї та Японії, все це на користь мети зміцнення фундаментів криптінфраструктури для підтримки блокчейн-функціональності та використовуваності для інституційної адаптації.

Президент Ripple Моніка Лонг, у нещодавньому твіті, похвалила зусилля компанії у підвищенні блокчейн-функціональності та використовуваності для інституційної адаптації. У важливому русі технологічна компанія Futureverse партнерить з Ripple Custody для безпечного утримання своїх активів.

Custody є критичною точкою входу до токенізації. Кожен - від великих банків до крипто-користувачів - потребує безпечної та відповідної інфраструктури для ентерпрайз-випадків використання. Очікуємо подальшого розвитку нашого партнерства з @futureverse 🤝 https://t.co/oTA7ZZGxyp — Monica Long (@MonicaLongSF) 3 вересня 2024 р.

Згідно з останнім повідомленням, Ripple буде інтегрувати Ripple Custody для можливості Futureverse безпечно управляти своїми цифровими активами. Futureverse вже прийняла стандарт XRPL NFT, використовує XRP як газовий токен на Root Network та інтегрована з XRPL DEX для забезпечення мережевою ліквідністю.

Лонг похвалила цей рух, зауваживши, що утримання залишається критичною точкою входу до токенізації. `Кожен - від великих банків до крипто-користувачів - потребує безпечної та відповідної інфраструктури для ентерпрайз-випадків використання. Очікуємо подальшого розвитку нашого партнерства з futureverse,` додала Лонг.

Університетська Ініціатива з дослідження блокчейну Ripple також додала Yonsei University з Кореї в ролі 58-го свого глобального партнера. XRP Ledger отримає нову програмованість

Ripple зобов`язаний до внесення нової програмованості, включаючи смарт-контракти, в екосистему розробників XRPL у 2025 році.

Прогрес у напрямку функціональності смарт-контрактів вже відбувається в екосистемі XRP Ledger, з XRPL EVM Sidechain, яка була розроблена в співпраці з Peersyst та наближається до живого розгортання на devnet.

Цей рух очікується зробити в початковому 2025 році, що вказує на значний рік для програмованості на платформі. Ця підмережа дозволить сумісність Ethereum Virtual Machine (EVM) для спільноти XRP.

Очікується, що програмованість на XRP Ledger покращиться завдяки двом значущим розвиткам: впровадженню здатності до нативних смарт-контрактів на XRP Ledger mainnet, яке наразі знаходиться в фазі досліджень, і запуску XRPL EVM Sidechain, який заплановано розпочати в найближчі місяці.

Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
🌟 Xandeum готує рішення для масштабування Solana та токен XAND. Представлення відбудеться на конференції SOL Breakpoint 2024 в Сінгапурі. 🚀 #crypto #Solana #Xandeum #масштабування #токен
Переглянути
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Solana Mobile випустила Solana Seeker - новий смартфон з поліпшеними характеристиками та інтеграцією штучного інтелекту. Попередні замовлення відкриті за $450, відправка у 2025 році. Ціна токена SOL зросла на 8,34% до $140,67. Солана заробила $70 мільйонів. Криптоспільнота підтримує новину. 🚀
Переглянути
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Крипто журналісти здивовані та радісні новини від Ripple CTO щодо смарт-контрактів на XRPL. Повільне впровадження та поетапний розвиток довіри. Ripple планує внести нову програмованість у XRPL у 2025 році. 🚀
Переглянути
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Shibarium вражає зростанням транзакцій SHIB та BONE на 2024%, що викликає занепокоєння серед користувачів. 🚀📈 #ShibaInu #криптоновини
Переглянути