Госкінсон та майбутнє Cardano: відповідь на твердження про його потребу

Госкінсон та майбутнє Cardano: відповідь на твердження про його потребу

Засновник Cardano реагує на твердження, що Cardano вже не потребує його після Chang

У результаті хардфорку Chang член спільноти Cardano запропонував, що Чарльз Госкінсон може більше не бути потрібним у проекті Cardano.

Це примітка виникла з обговорення, яке розпочав Кріс О’Коннор, представник Cardano DRep та засновник Cardano Ghost Fund.

Зокрема, він пропонує, що однією з перших дій спільноти після Chang має бути збереження Чарльза Госкінсона та IOHK (Input Output Hong Kong) для прискорення розробки функцій, таких як Ouroboros Peras і Leios.

Хардфорк Chang, який недавно був запроваджений, відзначає початок епохи Voltaire для Cardano. Ця ера характеризується переходом від централізованого контролю під керівництвом IOHK та Фонду Cardano до децентралізованої системи управління.

Важливо відзначити, що останній розвиток тепер дозволяє спільноті Cardano безпосередньо запропонувати та проголосувати за рішення, що впливають на екосистему, що є важливою віхою в еволюції Cardano.

...

Госкінсон відповів на коментарі Руза, висловивши здивування тим, що його, як вважається, не технічно залучено до Cardano. Засновник Cardano запросив дізнатися, що саме вважають люди, що він робить в IOHK.

У наступному пості він підкреслив виклики та емоційну подорож роботи над Cardano протягом останнього десятиліття, зауваживши, що деякі його роль була непорозумілою. Госкінсон відзначив еволюцію Cardano від її ранніх днів до поточного стану як децентралізованої екосистеми та захистив свою участь у її розвитку.

Засновник Cardano також поділився своїми думками про майбутнє Cardano, описавши його одним із найбільших технічних досягнень в історії людства.

Він підкреслив децентралізований характер мережі Cardano, яка охоплює понад 100 країн та працює без центрального координації. Госкінсон висловив переконання, що трансформація Cardano в самостійну систему управління є безпрецедентною і ставить ланцюжок навіть попереду Bitcoin.

Важливо відзначити, що раніше в цьому місяці з`явились поголоски, що Госкінсон стоїть на порозі відходу від Cardano для Midnight, проекту бічної цепочки Cardano. Він спростував ці чутки в початковому березні.

Зобов`язання Госкінсона по відношенню до Cardano свідчить про те, що він має намір продовжувати брати участь у його розвитку та управлінні, коли екосистема продовжуватиме свій розвиток.

Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
🌟 Xandeum готує рішення для масштабування Solana та токен XAND. Представлення відбудеться на конференції SOL Breakpoint 2024 в Сінгапурі. 🚀 #crypto #Solana #Xandeum #масштабування #токен
Переглянути
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Solana Mobile випустила Solana Seeker - новий смартфон з поліпшеними характеристиками та інтеграцією штучного інтелекту. Попередні замовлення відкриті за $450, відправка у 2025 році. Ціна токена SOL зросла на 8,34% до $140,67. Солана заробила $70 мільйонів. Криптоспільнота підтримує новину. 🚀
Переглянути
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Крипто журналісти здивовані та радісні новини від Ripple CTO щодо смарт-контрактів на XRPL. Повільне впровадження та поетапний розвиток довіри. Ripple планує внести нову програмованість у XRPL у 2025 році. 🚀
Переглянути
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Shibarium вражає зростанням транзакцій SHIB та BONE на 2024%, що викликає занепокоєння серед користувачів. 🚀📈 #ShibaInu #криптоновини
Переглянути